Nu solliciteren

Een finance stage met een duurzame missie? Kom stage lopen bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Stagiair(e) Finance
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een aanstormend, financieel talent die momenteel een MBO-opleiding volgt in de richting van economie of finance? Ben jij accuraat en krijg jij geen genoeg van cijfers? Word jij enthousiast van werken in een internationale, sociale organisatie met een duidelijke missie? Dan ben jij de Stagiair(e) die dit bedrijf zoekt!

Waar zijn we precies naar op zoek?

Een enthousiaste stagiair(e) die graag praktijkervaring op wil doen in een bruisend bedrijf. Jij krijgt energie van het creëren van overzicht in de boekhouding. Dat komt goed uit want jij hebt een proactieve houding en je bent accuraat! Verder krijg je alle ruimte om een stage- of afstudeeropdracht uit te voeren. Wij maken graag deel uit van jouw groei tot finance professional.

Over dit bedrijf

Bij dit bedrijf hebben we één missie: alle daken volleggen met zonnepanelen om zo de energietransitie een boost te geven. Om deze ‘Rooftop Revolution’ te ontketenen, willen we zonnestroom makkelijk, betaalbaar én leuk maken. En daarvoor zoeken we nieuwe ‘Solar Warriors’ die ons gezellige, internationale team komen versterken.

Met zo’n 150 betrokken collega’s werken we iedere dag hard aan onze missie. Dat doen we vanuit ons prachtige pand aan het IJ in Amsterdam Noord en flexibel vanuit huis. Zo bouwen we samen met onze partners, installateurs en klanten aan een nieuwe generatie: Generatie Zon. Wil je de organisatie en onze cultuur nu al wat beter leren kennen? Kijk dan op onze werkenbij-pagina!

Werkzaamheden

Als stagiair(e) draai je mee in het team van de financiële administratie. Samen met je collega's zorg je ervoor voor dat alles operationeel op rolletjes loopt. Je werkzaamheden bestaan uit het boeken van in- en verkoopfacturen, het maken van incasso’s en het verwerken van journaalposten. Daarnaast ondersteun je het team bij het verzorgen van een complete maandafsluitingen en het opstellen van “ad hoc” analyses en rapportages. Als jij verbeteringen ziet in onze huidige manier van werken, dan staan we er voor open deze aan te passen. Kortom, er is veel ruimte voor jouw inbreng! Doordat je komt te werken in een klein en dynamisch team, krijg je een goed en breed beeld van het reilen en zeilen op een financiële administratie.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse? Solliciteer dan snel, wij behandelen sollicitaties op volgorde van binnenkomst.

Bedrijfspresentatie

Sungevity

Bij Sungevity hebben we één missie: alle daken volleggen met zonnepanelen om zo de energietransitie een boost te geven. Om deze ‘Rooftop Revolution’ te ontketenen, moeten we zonnestroom makkelijk, betaalbaar én leuk maken. En daarvoor zoeken we nieuwe ‘Solar Warriors’ die ons gezellige, internationale team komen versterken.

Met zo’n 150 betrokken collega’s werken we iedere dag hard aan onze missie. Dat doen we vanuit ons prachtige pand aan het IJ in Amsterdam Noord en flexibel vanuit huis. Zo bouwen we samen met onze partners, installateurs en klanten aan een nieuwe generatie: Generatie Zon.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-8-2023