Nu solliciteren

Stage Elektrotechniek/ICT stagiair gezocht bij this company!

Functie Elektrotechniek stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij this company maken we RF gestuurde LED-armbanden die aangestuurd worden met onze DMX-transmitter. De bandjes worden gebruikt bij spectaculaire evenementen zoals het Eurovisie Songfestival, Amsterdam Dance Event, London Fashion Week, X-Factor of voor grote artiesten zoals Ed Sheeran of Justin Bieber. Lijkt het jou leuk om hiermee aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk als stagiair elektrotechniek/ICT bij this company!

Werkzaamheden

Als stagiair Elektrotechniek/ICT assisteer jij onze engineers. Jij onderzoekt klachten/storingen en bedenkt hoe deze voorkomen kunnen worden (andere connectoren, betere componenten etc.). Misschien kom jij erachter dat er toch meer aan de hand is; hardware wijzigingen of kapotte componenten, dan ga jij aan de slag om deze te repareren.

Onze engineers zijn constant bezig met het vinden van bugs en het doorvoeren van verbeteringen in de firmware van de DMX-transmitter. Dit gebeurt vaak bij ons op kantoor maar ook regelmatig op locatie.

Voor het ontwikkelen van de DMX-transmitter en het produceren hiervan werken we nauw samen met onze vestiging in Shenzhen. Hiermee realiseren we rapid prototyping en we hebben toegang tot een van de grotere hacker spaces die ons helpen met sourcen en assembleren.

Als stagiair Elektrotechniek/ICT beheer jij daarnaast de logistiek van de transmitters. Jij stelt de transmitters in naar de wensen van de klant, en voert een functietest uit om te kijken of alles werkt.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

CrowdLED  

CrowdLED verzorgt LED-armbanden en andere LED-gadgets voor concerten en evenementen. We zijn de grootste in Europa en groeien razendsnel. We werken samen voor grote merken en wereldberoemde artiesten.

Bedrijfspresentatie

CrowdLED B.V.

CrowdLED ontwikkelt en verkoopt onder andere interactieve LED armbanden aan evenementen om het publiek onderdeel te maken van de lichtshow!

Wij zijn een hard groeiende startup. Als onderdeel van ons team draag jij direct bij aan deze groei: heb jij goede ideeën over de bedrijfsvoering, bijvoorbeeld salesstrategieën of procesverbeteringen, dan worden die geïmplementeerd. Wij zien graag initiatief! We werken voor evenementen van binnen en buitenlandse multinationals als Jingle Bell Ball, Commonwealth games, Red Bull, Tommy Hilfiger en nog veel meer. Ook werken wij met vele artiesten zoals Justin Bieber, Ed Sheeran, Frenna, Broederliefde en nog veel meer. Wil jij mee naar evenementen en kom jij ons team versterken?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023