Nu solliciteren

Stage Marketing en Sales stagiair gezocht!

Functie Marketing en Sales Stagiair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij als Stagiair Marketing en Sales werken bij dit bedrijf? Met onze LED-armbanden creëren wij spectaculaire evenementen zoals het Eurovisie Songfestival, Amsterdam Dance Event, London Fashion Week, X-Factor of voor grote artiesten zoals Ed Sheeran of Justin Bieber. Kan jij niet wachten om samen met ons naar Las Vegas, Tokyo, Londen of toch Rio de Janeiro te vliegen om, tijdens het evenement, ervoor te zorgen dat de mooiste foto's en video's van onze LED-armbanden worden gemaakt? Solliciteer dan gelijk als Stagiair Marketing en Sales bij dit bedrijf!

Werkzaamheden

Wat ga jij doen?

Als stagiair Marketing en Sales maak jij deel uit van ons marketing team. Jij helpt bij het voorbereiden van de wekelijkse marketing vergadering en gaat vol goede moed en ideeën aan de slag met de verschillende marketing taken.

Tijdens jouw stage houd jij je voornamelijk bezig met creëren van content, foto en video editen, nieuwsbrieven uitwerken, sociaal media marketing, het opstellen van sales proposals, en het verbeteren van onze website. Jij weet iedereen enthousiast te maken over onze LED-producten en jij bent niet bang om deze ideeën om te zetten in actie. Dagelijks bekijken jij en het team onze website om te zoeken naar verbeterpunten, en natuurlijk zorg jij ervoor dat onze concurrenten nauwlettend in de gaten worden gehouden op de sociaal media en andere kanalen.

Marketing zonder content is lastig, daarom zorgen jij en het marketing team ervoor dat er genoeg foto's en video's gemaakt worden tijdens de vele evenementen wereldwijd!

Gewenste profiel

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

Ben jij degene die we zoeken?

Wacht niet langer. Versterk ons team. Meld je aan met een druk op de knop of een mail naar rick@crowdled.net We kijken naast je CV ook uit naar je motivatiebrief in het Engels. Ook de sollicitatie zal in het Engels worden afgenomen. Tot spreeks!

Bedrijfspresentatie

CrowdLED B.V.

CrowdLED ontwikkelt en verkoopt onder andere interactieve LED armbanden aan evenementen om het publiek onderdeel te maken van de lichtshow!

Wij zijn een hard groeiende startup. Als onderdeel van ons team draag jij direct bij aan deze groei: heb jij goede ideeën over de bedrijfsvoering, bijvoorbeeld salesstrategieën of procesverbeteringen, dan worden die geïmplementeerd. Wij zien graag initiatief! We werken voor evenementen van binnen en buitenlandse multinationals als Jingle Bell Ball, Commonwealth games, Red Bull, Tommy Hilfiger en nog veel meer. Ook werken wij met vele artiesten zoals Justin Bieber, Ed Sheeran, Frenna, Broederliefde en nog veel meer. Wil jij mee naar evenementen en kom jij ons team versterken?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023