Nu solliciteren

Stagiaire Operationeel Logistiek Medewerker gezocht bij Samskip in Rotterdam!

Functie Stagiaire Operationeel Logistiek Medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Stagiaire Operationeel Logistiek Medewerker Rotterdam

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige en proactieve stagiaire voor onze afdeling Customer service / operations. Binnen onze afdeling Iceland Service zorg jij dat de export van goederen voor onze klanten vlekkeloos verloopt. Een stage vol dynamiek met talloze mogelijkheden je verder te ontwikkelen.

Ben je initiatiefrijk, stressbestendig en klaar om de theorie in de praktijk toe te passen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Signaleren en verbeteren

Als Operationeel Logistiek Medewerker regel je alle transportaanvragen tot in de puntjes. Signaleer je een probleem, dan zorg je dat je dit zo snel mogelijk oplost. Ook als je mogelijke verbeteringen ziet in onze werkprocessen geef je dat aan. We staan open voor je ideeën!

Een groot deel van je werkdag besteed je aan de scheepsplanning en het regelen van allerlei operationele zaken rondom onze schepen. Zo loop je bijvoorbeeld het laadplan na met de chief van het schip, zorg je dat de juiste containers op de terminal klaar staan en dat de benodigde documenten op de schepen aanwezig zijn.

Wil jij theorie in de praktijk brengen en voel je je aangesproken door onze slogan ‘Together We Make Things Happen’? Pak dan de kans je verder te ontwikkelen binnen ons mooie, internationale transportbedrijf.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Een young professional zoals jij maakt het verschil

Bij Samskip zijn wij altijd op zoek naar young professionals die graag zich willen ontwikkelen binnen de wereld van logistiek! Als stagiaire maak jij net als iedereen binnen Samskip onderdeel uit van het team en begrijpen wij heel goed dat werkplezier heel belangrijk is. Wij zijn een informeel team met een Rotterdamse havenmentaliteit die elke dag streeft naar een hoger niveau.

De logistieke branche kan soms erg hectisch zijn en daarom weet jij je hoofd koel te houden. Verder ben je flexibel en kun je je aanpassen naar de dynamiek van de logistieke wereld. Daarnaast ben jij:  

Wat bieden wij

Ontwikkel jezelf binnen een enthousiast team

De afdeling Iceland Service bestaat uit een team van zeven collega’s die zich bezighouden met de export van goederen vanuit Rotterdam en vier collega’s die zich met import bezighouden. Je legt verantwoording af aan de manager van de …naf dag één zul je je welkom voelen binnen dit hechte team, dat altijd voor elkaar klaar staat en elkaar helpt. Je krijgt de kans om achter de schermen mee te kijken en uiteraard mee te werken binnen ons mooie internationale bedrijf. Én dan werk je ook nog eens in de grootste haven van Europa. Vanuit het Samskip-kantoor heb je mooi zicht op de dynamiek die dat met zich meebrengt. Daarnaast bieden wij:

Reageer, liefst snel!

Wat ons betreft begin je zo snel mogelijk. Solliciteer daarom snel via de sollicitatieknop op deze pagina. Heb je nog vragen? Bel ons dan via +31 (88) 400 1393, of stuur een e-mail naar

VONQ - Samskip

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-3-2023