Nu solliciteren

Uitdagende Stage: Media, marketing en Contentcreatie ! (Alkmaar)

Functie Videoredacteur / Content creëren (video, foto, blogs, social media posts)
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Alkmaar, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 23 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij goed in video en vormgeving? Word jij blij van het creëren van content als video's, vlogs, artikelen en pakkende socialmedia posts? Wij zoeken een creatieve duizendpoot die bij ons aan de slag wil binnen de Stage Marketing & Contentcreatie bij dit bedrijf (fieldmarketing) en CatchYourTalent (talentontwikkeling). Wij werken met gave A-merken als; Nespresso, Red Bull, Intel, Sony, PlayStation, Dyson en is Benelux georiënteerd. De werkzaamheden vinden plaats op het hoofdkantoor in Alkmaar en je gaat dus vooral voor onze toffe merken en vacatures/sites content maken.

Werkzaamheden

Binnen de Stage: Media, marketing en Contentcreatie werk je nauw samen met Brandmanagement en bedenk je content voor de mooie A-merken waar wij voor werken. Ook beheer je zelfstandig de socialmedia kanalen van www\…, www\… en www\…m. Denk aan Instagram, Facebook, Youtube, Tiktok en LinkedIn.

In de functie vind je een goede afwisseling van wekelijks op pad gaan, deskresearch en activiteiten meelopen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Als je van uitdaging en afwisseling houdt, maar naast een mooie leerplek ook vooral plezier in je werkzaamheden terug wil zien, dan ben je bij ons van harte welkom. Solliciteer direct via https\://www.catchyourtalent.com/vacatures/detail/stage-marketing-contentcreatie-alkmaar/ (even Noord-Holland selecteren en de juiste stage opzoeken) of neem even telefonisch contact op met Amber Borst 0725413950

De animo is groot, dus wees er vooral op tijd bij!

Racktime BV

Racktime Benelux is een full-service provider op gebied van Fieldmarketing & Logistieke diensten. Racktime helpt A-merken meer resultaat te halen uit het marketingbudget en verbetert de zichtbaarheid van producten op de winkelvloer. Met meer dan 25 jaar ervaring in Fieldmarketing is het bedrijf met inmiddels 3 gekoppelde bedrijven CatchYourTalent.com en URDSolutions.nl een master in brandactivation.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023