Nu solliciteren

Uitdagende MBO/HBO meewerk-/afstudeerstage bij internationaal bouwbedrijf

Functie Meewerk-/afstudeerstage
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Dordrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2023
Stageduur 4 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Stage-/onkostenvergoeding marktconform
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij stagelopen of afstuderen bij een dynamisch, internationaal bouwbedrijf? Dat haar activiteiten in de industriële markt steeds verder uitbreidt en een grote professionaliseringsslag heeft ingezet? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op onze vacature!

Als stagiair willen wij je de mogelijkheid geven om het geleerde in de praktijk te brengen. Tijdens deze uitdagende stage zal je het KAEFER Steigerhandboek vorm gaan geven, met daarin gestandaardiseerde bedrijfsconfiguraties van diverse steigertypen. Kennis van steigers doe je gaandeweg op. Een goed gevoel voor techniek en interesse in mechanica van constructies en 2D/3D rekensoftware is wel van belang.

We zullen je uiteraard goed begeleiden maar we verwachten ook een behoorlijke mate van zelfstandigheid. Je vormt onderdeel van onze calculatieafdeling, waar ook na je stage voldoende instroommogelijkheden zijn.

Indien we je interesse hebben gewekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

KAEFER Nederland B.V.

KAEFER Nederland B.V. is dé specialist op gebied van multidisciplinaire onderhouds- en projectoplossingen in de industrie. Onze diensten omvatten onder andere steigerbouw, isolatie en asbestverwijdering, aangevuld met aanverwante activiteiten. Wij verrichten onze werkzaamheden op een uiterst vakkundige, efficiënte, klantgerichte en veilige wijze op diverse grote en kleine projecten in de Benelux. KAEFER Nederland is samen met KAEFER België en Luxemburg onderdeel van de multinational KAEFER in Bremen; een familiebedrijf dat al vele jaren tot de absolute wereldtop behoort op het gebied van industriële dienstverlening. Voortdurende ontwikkeling van personeel, methoden en producten staat bij KAEFER hoog in het vaandel!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2023