Nu solliciteren

Stage Online Marketing beschikbaar in Druten!

Functie Stagiair Online Marketing
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Druten, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hé jij daar! Ben je op zoek naar een veelzijdige online marketing stage waar je echt uitgedaagd wordt? Dan is dit je nieuwe stageplek! Wij zoeken namelijk een slimme, leuke, gezellige maar bovenal een gemotiveerde en hardwerkende stagiair(e) voor 5 maanden.

Je komt ons (hele leuke) marketing team versterken met onder andere het opzetten en optimaliseren van een nieuwe website op basis van affiliate marketing. Maar dat is niet het enige, want een online marketing stage bij … kent meerdere aspecten. Je helpt bij het verbeteren van de posities, laat het bezoekersaantal op de website groeien en draagt bij aan het verhogen van de conversies op ….

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Je komt te werken in het leukste, informele en ambitieuze team, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en zal op volle kracht mee draaien! Het is mogelijk om één dag per week aan je scriptie of opdracht te werken en uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding.

Wat bieden wij

Oké, genoeg over de stage.

Laten wij onszelf even voorstellen! Groepen.nl is dé specialist in de verhuur van accommodaties voor groepen. De oorsprong van onze organisatie gaat terug tot 1992. Met 30 jaar kennis en ervaring is Groepen.nl uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van groepsaccommodaties. Onze kenmerken? Persoonlijke aandacht en passie!

Is dit wat voor jou?

Stuur dan je CV en motivatie naar vacatures\@groepen.nl en wij laten je zo snel mogelijk wat weten

Groepen.nl

Al ruim 29 jaar een begrip en marktleider in het segment van verhuur van ruim 1250 groepsaccommodaties. Onderscheidend, erkend en herkend! Wij zijn een betrouwbare partner voor huiseigenaren en consumenten. Maatwerk en een persoonlijke benadering staat bij ons centraal!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2023