Nu solliciteren

Stagiair Analyse stagemarkt Huisartsenzorg gezocht in Tilburg!

Functie Stagiair Analyse stagemarkt Huisartsenzorg
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Tilburg, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per April 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Werkgeversorganisaties in de zakelijke dienstverlening, arbeidsmarkt, industrie, handel en zorg & welzijn. Voor deze organisaties zijn wij hét gezicht in de markt. Belangenbehartiging, communicatie, keurmerken, collectieve inkoop, opzetten van opleidingen, beleidsondersteuning en secretariaatsvoering zijn daarbij de kerndiensten. Dit bedrijf is marktleider en trendsettend in Nederland.

De arbeidsmarkt is gebaat bij goede arbeidsverhoudingen. Dit bedrijf ondersteunt de MKB ondernemer daarbij zowel op collectief als individueel niveau.

Voor het cluster Arbeidsverhoudingen van dit bedrijf zijn wij op zoek naar een stagiair die voor Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH) de regionale arbeidsmarkt- en opleiding gerelateerde samenwerkingsverbanden in kaart brengt.

Je analyseert daarbij de data van de stage- en praktijkvergoedingen die SSFH aanbiedt  aan organisaties in de huisartsenzorg. Je brengt in kaart welke regio’s achterblijven op het landelijk gemiddelde in het gebruik van vergoedingen en subsidies die ter beschikking staan. Dit in relatie tot de omvang van het verzorgingsgebied zodat deze regio’s extra benaderd kunnen worden om stageplaatsen ter beschikking te stellen. Dit in samenwerking met de betrokken ROC’s/Hogescholen. Hiervoor is ook een actueel overzicht nodig van alle contactpersonen van ROC’s/Hogescholen en overlegorganen in de regio’s.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Meer weten en reageren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Giel Schikhof g.schikhof@vanspaendonck.nl.

Jouw sollicitatiebrief en CV kan je in sturen via het formulier hier onder.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wissenraet Van Spaendonck B.V.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2023