Nu solliciteren

Creatieve Stage Graphic Design & Social Media - ONE HUNDRED Amsterdam

Functie Grafisch vormgever & Social media
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking op basis van fulltime
Stagevergoeding € 100 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

ONE HUNDRED biedt een stage voor een gemotiveerde en creatieve student. Ben jij helemaal thuis in het maken van creatieve uitingen voor social media, customer guidance, presentaties en internal branding? Wil jij een positieve impact maken op het dagelijks leven van onze bezoekers? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Werkzaamheden

Als stagiair graphic design & social media ga je deel uitmaken van ons brand en marketing team. Samen met het team werk je aan de ontwikkeling van ons concept, denk je mee over hoe we de impact van ons merk internationaal kunnen vergroten en support je alle afdelingen door relevante content te maken.

Jouw taken:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Enthousiast? Let’s get in touch!

Herken je jezelf in deze omschrijving? Solliciteer dan direct! Stuur een email naar: nino.vanopstal@onehundredrestrooms.com met jouw motivatie, cv en digitaal portfolio. Dan zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wie zijn wij?

ONE HUNDRED restrooms zet de nieuwe standaard neer in publieke toiletten. Dit doen wij door op een compleet vernieuwende manier naar een toiletbezoek te kijken. Onze missie is: ‘to create moments for better well-being’. We doen dit door toilet gerelateerde services aan te bieden van de allerbeste kwaliteit, gecombineerd met een heel hoog serviceniveau. We bieden onze bezoekers drie type services: to relieve, refresh en reload.

ONE HUNDRED is een merkgedreven organisatie. Ons merk is het kompas voor alles wat we doen, nu en in de toekomst. Met ons merkverhaal willen we mensen inspireren en motiveren om vaker een moment voor zichzelf te nemen.

Website: onehundredrestrooms.com

Bedrijfspresentatie

ONE HUNDRED restrooms

Elk toiletbezoek zou een welzijnsboost van 5 minuten moeten zijn, een moment om te ontspannen en bij te komen in een veilige omgeving. ONE HUNDRED houdt zich bezig met innovatieve oplossingen op het gebied van gezondheid, hygiëne en gemak in onder andere de tankshops, winkelcentra en treinstations. De restroom stores zijn te vinden in Nederland, België, Zweden en Spanje.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023