Nu solliciteren

Gezocht MBO stagiair(e) Timmerman/ Evenementen techniek Nieuw-Vennep

Functie Timmerman / Evenementen techniek
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Nieuw-Vennep, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Kan jij niet stil zitten en werk je graag met je handen? Vind je het leuk om mooie dingen te maken en spreekt de evenementen branche jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! \ \ Wij zoeken vanaf februari 2023 een stagiair met twee rechterhanden die samen met onze allround timmerman elke dag meewerkt aan alle toffe events die wij produceren.


Wie is dit bedrijf?

dit bedrijf is een full-service audiovisuele partner in de eventbranche gevestigd net onder de rook van Amsterdam. Wij zijn een creatief, energiek en ambitieus bedrijf die audiovisuele materialen (audio, video, light en rigging) verhuurt aan high-end opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland.

Door de opgebouwde kennis en ervaring de afgelopen 35 jaar zijn wij naast een betrouwbare en creatieve partner ook een partner die echt het verschil wil en kan maken. Wij creëren voornamelijk business to business events. Denk hierbij aan producties voor WINK, Exact Group, UEFA, Formule 1 en Kumpany. Ook hebben wij een aantal vaste locaties waar wij huisleverancier zijn. Een aantal van deze locaties zijn; Circuit Zandvoort, Taets Art and Event Park, Expo Greater Amsterdam en Het Sieraad Amsterdam.

Mocht je vragen hebben, neem contact op met Luc van Steensel via …of

Werkzaamheden

Geen dag is hetzelfde bij dit bedrijf, de ene dag werk je mee aan het bouwen van een podium op een eventlocatie de andere dag ben je samen met je collega bezig met het maken van een maatwerk katheder voor de verhuur.

Je werkt in een uitgebreide werkplaats uitgerust met alle benodigde professionele apparatuur. De collega waar je mee een team vormt kan jouw de fijne kneepjes van het meubel vak leren en vooral creatief leren nadenk waar we allemaal tegen aan lopen in de event industrie.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende en bovenal afwisselende stageperiode waarin je samen werkt met creatieve collega’s aan de meest toonaangevende events.

Uiteraard hoort hier een passende stagevergoeding bij.

Mocht je vragen hebben, neem contact op met Luc van Steensel via 06-11176524 of luc@vrf.nl

Bedrijfspresentatie

VRF

VRF is een fullservice audiovisuele partner in de eventbranche gevestigd net onder de rook van Amsterdam. Wij zijn een creatief, energiek en ambitieus bedrijf die audiovisuele materialen verhuurt zoals: licht, geluid, video, rigging en stagedesign. Door onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren zijn wij naast een betrouwbare en creatieve partner ook een partner die het verschil wil en kan maken. Wij creëren en produceren!

Graag denken wij met jou mee hoe we samen een onvergetelijk event kunnen realiseren. Met een uitgebreid concept inclusief 3D visuals wordt en goed beeld geschetst hoe jouw event eruit komt te zien!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023