Nu solliciteren

Stagiair inkoop gezocht bij dit bedrijf in Breda!

Functie Stagiair inkoop
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Breda, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking MBO € 285,- HBO € 385,-
Stagevergoeding € 285 - 385
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is al ruim 45 jaar dé specialist op het gebied van luchtreiniging, luchtzuivering en luchtfiltering. Wij geloven dat schone binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen en de basis voor een gelukkig en gezond leven Wij helpen organisaties en mensen om de luchtkwaliteit binnen te verbeteren. Van kleine ruimtes zoals de behandelkamer van de tandarts tot enorme industriële ruimtes; wij hebben voor élke ruimte een oplossing. Naast onze eigen vestigingen in Nederland, België en Duitsland hebben we ook een groot netwerk van erkende distributeurs in meer dan 45 landen.
Sinds de komst van corona is er steeds meer bewustwording van het onderwerp ‘schone lucht’. Extra reden dus om ons team uit te bereiden.
Heb jij affiniteit met Inkoop en Internationale business en ben je op zoek naar een leerzame en leuke stage? Dan is dit bedrijf iets voor jou!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Heb jij interesse in deze stage en wil je graag meebouwen aan het succes van Euromate? Mail dan jouw cv met motivatie en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!

Stuur je CV én motivatie naar \<Marian.herrijgers@euromate.com>.

Bedrijfspresentatie

Euromate BV

Euromate is al ruim 45 jaar dé specialist op het gebied van luchtreiniging, luchtzuivering en luchtfiltering. Wij geloven dat schone binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen en de basis voor een gelukkig en gezond leven Wij helpen organisaties en mensen om de luchtkwaliteit binnen te verbeteren. Van kleine ruimtes zoals de behandelkamer van de tandarts tot enorme industriële ruimtes; wij hebben voor élke ruimte een oplossing. Naast onze eigen vestigingen in Nederland, België en Duitsland hebben we ook een groot netwerk van erkende distributeurs in meer dan 45 landen.

Sinds de komst van corona is er steeds meer bewustwording van het onderwerp ‘schone lucht’.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023