Nu solliciteren

Uitdagende Big Data Stage

Functie Big Data Analytics
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Alphen aan den Rijn, Nederland
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 400 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Met meer dan een miljoen data records per dag praten wij over big data! Om deze data slim te maken, zijn we op zoek naar slimme mensen! We verzamelen data over bezoekersaantallen, het klantgedrag in de winkel, de routes die mensen volgen, de verblijfsduur en herhaalbezoeken zijn slechts enkele voorbeelden waar je mee zult werken!

Werkzaamheden

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een jong en dynamisch team?

Dan hebben wij de perfecte stage voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die met ons aan de slag gaat met een enorme hoeveelheid data. Samen met ons team van 3 data-analisten ga je deze data vertalen naar waardevolle inzichten voor onze klanten. En dat is nog maar het begin! Wij kunnen namelijk ook voorspellen wat bezoekers op een willekeurig moment in de toekomst gaan doen. Dit betekent dat je bij ons werkt aan unieke inzichten die onze klanten direct helpen hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

Bij ons ben je geen 'gewone' stagiair(e), maar maak je écht onderdeel uit van ons team van experts. Je werkt dagelijks aan uitdagende projecten waarin je jouw vaardigheden op het gebied van data-analyse kunt verbeteren. Daarnaast werk je met de nieuwste tools en technieken.

Dus wil jij graag werken met big data en bijdragen aan de successen van onze klanten? Solliciteer dan snel op deze uitdagende vacature!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij bieden een inspirerende werkomgeving in een jong en gemotiveerd team. Je maakt deel uit van een klein team, wat betekent dat je echt het verschil kunt maken. Je krijgt bij ons de unieke kans ervaring op te doen binnen een internationaal bedrijf.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023