Nu solliciteren

HBO afstudeerstage in hartje Amsterdam/vondelpark

Functie All round/creative
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij zin om het komende tijd heel veel te leren en het team van dit bedrijf te versterken? Ben je opzoek naar vrijheid en creativiteit binnen een stage? Dan is deze stage wellicht iets voor jou! De startdatum voor deze stage is flexibel dus schroom niet om ons te contacten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse? \ Twijfel dan niet en stuur je CV naar info@sunny-cords.com.au voor een koffie en Join the Club!

Sunny Cords

Sunny Cords is het Nederlands-Australische originele merk dat speciaal is ontworpen om uw bril op een modieuze manier te beschermen.

Dit verhaal begint in 2016 met een missie om de ​​vintage accessoire-trend uit de jaren tachtig terug te brengen. We waren er klaar mee om de hele tijd je zonnebril te verliezen of te breken, maar weigerde ook om die ouderwetse oma koordjes te dragen, dus zo werd het idee om SUNNY CORDS te starten geboren.

We hebben het beste van twee verschillende werelden gecombineerd: de trendy stadsstijl van Amsterdam, die we zo goed kennen, met de relaxte sfeer van Bondi Beach, waar we van zijn gaan houden. Sindsdien zijn onze ontwerpen een echte favoriet geworden.

We gaan de hele wereld over om inspiratie op te doen en selecteren zorgvuldig onze materialen, waarbij Bali onze favoriete bestemming is. Elke Sunny Cords is handgemaakt met liefde en veel aandacht voor detail. Dag en nacht werken we voortdurend met verschillende kettingen, kralen en edelstenen om nieuwe looks voor verschillende gelegenheden te creëren. Kun jij jouw favorite vinden?

Welkom bij
SUNNY CORDS

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023