Nu solliciteren

Uitdagende stage bij de dit bedrijf

Functie Marketing en communicatie/DPT/Event medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Leiderdorp, Nederland
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De dit bedrijf biedt een sportieve, maatschappelijke en sociale stage aan waarin jouw kwaliteiten en creativiteit optimaal benut kunnen worden. Binnen onze organisatie bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in diverse projecten, hierbij kun je denken aan onze nauwe samenwerking met Stichting Elk Kind Een Bal waarin jij een rol krijgt in het organiseren en uitvoeren van events. Als stagiair ga jij o.a. aan de slag met promotie, het bedenken van online content en het editen van beeldmateriaal.

Volg jij een MBO of HBO opleiding op het gebied van:

Of volg jij een andere opleiding en twijfel je of jij bij ons terecht kunt? Neem dan contact met ons op en wij zullen jou dan voorzien van de nodige informatie. Ook als jij opzoek bent naar een afstudeerstage kunnen wij jouw interessante opdrachten aanbieden.

Wij denken altijd mee met jou mee in het werken aan je competenties en het behalen van je leerdoelen. Op basis van de opleiding die je volgt word je ingedeeld op een aantal projecten waarin jij jouw kwaliteiten en talenten verder kunt ontwikkelen! Wij werken o.a. samen met basisscholen, sportverenigingen en in samenwerking met onze partners zetten wij maatschappelijke en sociale initiatieven op. Onze ambassadeurs positioneren zich als positieve rolmodellen middenin onze projecten en dragen zo bij aan het behalen van onze doelstellingen als maatschappelijk bewuste foundation.

Ruim 100 medewerkers, vrijwilligers en stagiairs werken intensief samen om deze doelstellingen te behalen en jij kunt daar één van worden!

Wat verwachten we van jou:

Wij bieden jou een werkomgeving die:

Werkzaamheden

Wat bieden wij

Ben je enthousiast geworden? Aarzel dan niet langer en neem gauw contact met ons op! Wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen in ons team. Ook als je vragen hebt over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Bedrijfspresentatie

Ricardo van Rhijn Foundation

De Ricardo van Rhijn Foundation bevordert maatschappelijke bewustzijn, sociale en maatschappelijke participatie en integratie in de samenleving van o.a. kansarme kinderen, jeugd en ouderen.

De Foundation realiseert haar doelstelling door creatieve en innovatieve (sport)activiteiten te organiseren en te ondersteunen.

De Foundation zet verschillende ambassadeurs in als positieve rolmodellen, benieuwd naar wie dat zijn?

Bekijk dan snel onze website!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023