Nu solliciteren

Online marketing stagiair gezocht bij dit bedrijf in het oude centrum van Zoetermeer!

Functie Stagiair(e) online marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Zoetermeer, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per November 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Een online marketing stage in het oude centrum van Zoetermeer. Daar zit een team VIP-marketeers klaar om jou te helpen je toekomstkeuzes vorm te geven. Wil je weten hoe online marketing écht werkt? Wij leren het je. En je krijgt er nog geld voor ook!

Nummer 1 op internet

Winnen op internet, daar gaat ons hart sneller van kloppen. Nummer 1 op Google, viral gaan op de socials en miljoenen euro’s extra omzet scoren voor onze klanten. Dat is dit bedrijf. Al meer dan 12,5 jaar maken wij van websites Money Makers.

En dat ook nog eens voor de leukste klanten: met 176 VIP-klanten is ons werk uitdagend en divers. Partyschepenverhuur, transport, advocaten, bedrijfsuitjes, designwinkels en meer. Het verveelt nooit!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wat kan je verwachten als VIP-stagiair?

“Al mijn andere vrienden zaten in stages de klok weg te kijken. Vaak was er niet eens werk. Bij VIP Marketing zat ik volop in projecten en heb ik zoveel geleerd!”

- Dion, VIP-stagiair in 2020

“Dit is een echte aanrader voor elke hbo-student commerciële economie of (sport)marketing! Je krijgt een vast stagemaatje met wie je projecten draait en superveel van leert.”

- Lotte, VIP-stagiair in 2021

Dit is de stageplek waar je écht gaat leren. De rode loper is uitgerold.

Heb je er zin in?

Stuur dan nu je persoonlijke motivatie inclusief cv en pasfoto naar Laura de Vries, laura@vipmarketing.nl. Je krijgt altijd én snel een reactie.

VIP Marketing

Op elke hoek van de straat kan je een website laten bouwen. En op de andere hoek vind je die Google-expert, content marketeer en social media specialist. Daar moet je dus niet zijn.

VIP Marketing is het Online Marketingbureau wat geen sprookjes verteld.

Als jij geld wilt verdienen op internet, doe het dan anders. Laat ons je helpen met jouw online marketing en scoor 100% meer leads en nieuwe klanten.

Met de VIP-methode geven wij groeibedrijven en marktleiders in het MKB de winnende voorsprong op internet. Groeien, de concurrentie verslaan en meer omzet en nieuwe klanten scoren.

Simpel? Als je weet op welke knoppen je moet drukken wel. En laat ons team van ervaren marketeers, websitebouwers, copywriters en beeldspecialisten dat nu tot in de puntjes beheersen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2023