Nu solliciteren

Stagiair(e)s gezocht in Wijchen: Marketing / Marktonderzoek / Communicatie / Informatiemanagement / HR

Functie Marketing / Marktonderzoek / Communicatie / Informatiemanagement / HR
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie WIJCHEN, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf biedt wereldwijde leveranciers met innovatieve producten toegang tot de BeNeLux en Europa. Samen met deze partnerleveranciers levert dit bedrijf innovatieve producten, software, projecten en services in de EU en BeNeLux.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in onderzoeksstages en meewerkstages zowel op WO niveau als op HBO niveau. Meestal betreffen dit stages op het gebied van marktonderzoek, marktcommunicatie, maar ook data-analyse, arbeidsmarktcommunicatie en HR. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om te voldoen aan de leerdoelen van de onderwijsinstelling.

Neem contact met ons op, wij staan open voor suggesties en laten ons graag door jou inspireren!

Werkzaamheden

PEO

Wat doen wij?

PEO B.V. biedt techniek en software gerelateerd aan straling. Bijvoorbeeld om tumoren te kunnen bestralen. Maar er zijn veel meer toepassingen! PEO vertegenwoordigt daarvoor buitenlandse fabrikanten in Europa. Samen met hun know-how adviseren we de beste oplossing aan onze klanten.

Wie zijn wij?

Wij willen de beste zijn in ons vak. Klanten staan bij ons centraal. Met een jong en hecht team realiseren wij onze groei. Geen dag is hetzelfde. Korte lijnen, snelle beslissingen en zelf verantwoordelijkheid nemen. Ambitieus, je zelf ontwikkelen en aanpakken, dat zit in onze genen. Met veel gezelligheid en een feestje op z’n tijd!

Spreekt dit je aan? Bekijk dan onze vacatures! Want wij zoeken nieuwe stagiairs die enthousiast worden van wie wij zijn en wat wij doen!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023