Nu solliciteren

Stagiaire gezocht voor snelgroeiend e-commerce Wonenmetlef in Heinenoord!

Functie Stagiaire Content e-commerce
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Heinenoord, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus 2023
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Vergoeding afhankelijk van aantal dagen en reeds opgedane ervaring en opleiding
Stagevergoeding € 200 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

wonenmetlef is op zoek naar een gedreven e-commerce stagiair(e)!

Ben jij op zoek naar een meewerkstage voor minimaal 4-6 maanden (starttijd) april of augustus/september 2023 of eerder in overleg) bij een bruisende online interieur shop met vooraanstaande woonmerken?

Volg je een MBO- of HBO studie in de richting van marketing, commercie of communicatie?

Heb jij schrijftalent, ben je een echte interior junkie en ben je commercieel ingesteld?

Heb je geantwoord met 3x ja? Stop dan vooral met zoeken en lees snel verder!

WIE ZIJN WIJ?

wonenmetlef is een snelgroeiend e-commerce interieurbedrijf. Je zult vooral werken vanuit ons kantoor in Heinenoord, waar tevens ook ons warehouse en onze afhaallocatie zich bevinden. Je vindt in onze webshop een uitgebreid aanbod van mooie designmerken met vernieuwende producten en fijne hebbedingen voor thuis, jezelf of de kids! We komen regelmatig voorbij in de bekende (woon)bladen en zijn zeer actief op social media en hebben al een behoorlijke rij mooie namen van influencers en bedrijven waarmee we hebben samen mogen werken. Nieuwsgierig? Bekijk ze hier.

wonenmetlef heeft een typische Rotterdamse niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit. Bij ons ben je niet de koffiejuffrouw/-boy. Nee, we kijken naar een ieders persoonlijke kwaliteiten. Laat jij zien dat je gedreven bent en eager om veel te leren? Stagiaires met lef krijgen die ruimte ook zeker. Naast een super divers takenpakket, krijg je er ook nog eens hele toffe collega’s bij cadeau! Een goede werksfeer is bij ons super-super belangrijk. Lees hier meer over wonenmetlef.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij bieden jou een leerzame stage bij een snelgroeiend bedrijf (met heel veel mooie producten ;).

Je krijgt afwisselend werk en je maakt echt onderdeel uit van een jong, gezellig en ambitieus team. Als je ‘m pakt, dan krijg je veel verantwoordelijkheid en kun je veel tofs leren.

Je ontvangt een mooie stagevergoeding en je ontvangt natuurlijk personeelskorting op ons assortiment. Oh wacht, goede koffie. Die is er altijd. En zo nu en dan ook een gezellige borrel met elkaar.

Interesse?

Stuur direct je CV en motivatiebrief naar .

wonenmetlef.nl

wonenmetlef.nl is een een snelgroeiend e-commerce bedrijf op gebied van interieur, gevestigd in Heinenoord met kantoor, opslag en afhaallocatie. Het team bestaat uit jonge, enthousiaste mensen. Op internationaal gebied timmeren wij eveneens aan de weg. Zo is er ook een Belgische, Duitse en een Kids shop.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 26-8-2023