Nu solliciteren

Gezocht: Stagiair(e) meewerkstage Verkoop Binnendienst

Functie Commercieel medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Albergen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een modern en dynamisch bedrijf, waar meer dan 55medewerkers met veel enthousiasme werken. Ons bedrijf is gevestigd in Albergen en produceert sandwichpanelen op maat voor de Europese carrosserie- en busmarkt, maar ook voor de bouwsector en de recreatieve markt.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een no nonsens cultuur, waarbij flexibiliteit, klantgericht denken en doen hoog in het vaandel staat. Onze cultuur kenmerkt zich verder door een relatief platte organisatiestructuur, waardoor er korte lijnen zijn en er snel geschakeld kan worden.

Werkzaamheden

• Je ondersteunt de collega’s van de Verkoop Binnendienst voor wat betreft diverse werkzaamheden zoals beantwoording telefonische vragen van klanten

• Je verzorgt de orderintake met de daar bijbehorende acties i.s.m. senior collega (bevestiging, interne afstemming, projectbewaking, communicatie klant)

• Je beantwoordt vragen van klanten of intern over lopende orders en volgt deze op.

Samen met je collega’s van de Verkoop Binnendienst laat je alles administratief goed verlopen voor de mooie producten die naar de diverse klanten (carrosseriebedrijven voor o.a. ambulances, brandweer, stadsbussen, verkoopwagens, racetrailers) gaan.

Voor deze stage zoeken wij een enthousiaste kandidaat die de bereidheid heeft zich te ontwikkelen op commercieel en enigszins technisch vlak.

Gewenste profiel

Leergierig

Beheersing van Engelse en/of Duitse taal

Bedrijfspresentatie

Pecocar Holland B.V

Pecocar Holland B.V. is een modern en dynamisch bedrijf, waar meer dan 80 medewerkers met veel enthousiasme werken. Ons bedrijf is gevestigd in Albergen en produceert sandwichpanelen op maat voor de Europese carrosserie- en busmarkt, maar ook voor de bouwsector en de recreatieve markt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023