Nu solliciteren

HBO Sales & Marketing stage bij een groothandelaar in Rotterdam!

Functie Sales Hunter / Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf levert Smart Home consumentenelektronica. Onze klanten bevinden zich in heel Europa, waaronder retailers en groothandelaren. Naast deze onderneming hebben we verschillende projecten in de PV en EV industrie├źn.

Werkzaamheden

Als stagiair zal je inzet verdeeld worden tussen Sales en Marketing. Het project waar je aan gaat werken is afhankelijk van de interesses en stageonderzoek. Wat vast staat is dat je in een klein team bijdrage gaat leveren aan alle stappen in de sales funnel, van prospecting tot lead generation en acquisition. Dit doen we met een scrum-achtige methode waarbij je veel initiatief kan tonen en in teamverband je expertise kan ontwikkelen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je werkt met een ambitieus team aan projecten met veel potentie. Hierbij staat de kennis en ontwikkeling van het team centraal. Met een goede balans tussen jouw werkactiviteit en stageonderzoek zal je jezelf binnen no-time ontwikkelen tot een professional.

Natuurlijk is er na het serieuze werk genoeg tijd voor een vrijdag borrel en teambuilding activiteiten. Naast een marktconforme stagevergoeding bieden we je ook personeelskorting op onze eigen merken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-3-2023