Nu solliciteren

Leukste stageplek zakelijk illustreren en grafische vormgeving in Den Haag

Functie Zakelijk tekenaar
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 24 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Om maar met de deur in huis te vallen: dit bedrijf  / Huis van Vernieuwing is de leukste start-up die wij kennen (en ja we zijn bevooroordeeld!). Onze organisatie groeit!

Steeds meer organisaties willen veranderen in vooruitstrevende werkplekken. Dit betekent dat wordt gewerkt aan creativiteit, in de organisatiecultuur én in de manier van communiceren. 

Wij helpen organisaties bij het maken van de omslag naar een creatieve, innovatieve organisatiecultuur.

Dit doen wij vanuit twee takken: dit bedrijf helpt organisaties om impact te maken met visuele communicatie. Stoppen met informeren, starten met inspireren! Wij verzorgen praatplaten om complexe thema’s in één oogopslag te communiceren, geven workshops in zakelijk tekenen en ontwerpen visuele werkvormen voor creatieve sessies.

Huis van Vernieuwing leidt medewerkers op tot Creative Changemakers, faciliteert op een creatieve manier strategiesessies en organiseert trainingen en evenementen die te maken hebben met creatief denken en handelen in een zakelijke context.

Werkzaamheden

Tekenen? We kunnen jou er ’s nachts voor wakker maken (maar no worries: dat doen we niet). Jij vindt het heerlijk om binnen de kaders van een opdracht je creativiteit in te zetten om klanten te verrassen.

Je bent gek op uitdaging en afwisseling. Onze klanten zijn divers: ministeries, waterschappen, onderwijs- en zorginstellingen, gemeenten, banken. De ene dag een strategisch jaarplan samenvatten in een praatplaat en de andere dag visuele graphics maken? Het lijkt jou geweldig.

Je gaat je bezighouden met zakelijke illustraties, praatplaten, live tekenen, workshops en visuele designsprints, en social media. Je krijgt je eigen opdrachten waarin je alleen of samen met andere tekenaars en facilitators zorgt voor een goed resultaat voor onze opdrachtgevers. Dit is bij klanten in heel Nederland. Onze creatieve werkplek is in Den Haag, maar je kunt regelmatig vanuit huis werken.

Gewenste profiel

Je volgt bij voorkeur en creatieve opleiding, en/of werkervaring en HBO denkniveau.

Je tekent vlot en hebt ervaring met tekenen op papier én digitaal. Kennis in Procreate is een pre.

Heb je ook ervaring met Photoshop en Illustrator? Top.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Wat bieden wij

Voor een illustrator bieden wij een gevarieerde stageplek, in een leuk kleinschalig team. Je krijgt veel vrijheid (en verantwoordelijkheid). Je bent een echte intrapreneur: iemand die meebouwt aan het bedrijf en zelfstandig aan de slag gaat voor en met klanten als je daar klaar voor bent. We nemen je mee onder onze vleugels.

Reageer op de vacature als je denkt dat wij bij jou passen, en jij bij ons. We vinden een solicitatie video nog veel leuker! Vertel ons waarom jij deze stage plek wil hebben (in een korte video) en we reageren zo snel mogelijk terug.

Huis van Verbeelding

Huis van Verbeelding is de #1 visuele dienstverlener. We helpen organisaties met communicatie die blijft plakken. Visuele communicatie hoort thuis in organisaties van nu en de toekomst.
Wij leren werknemers hoe je tekeningen inzet voor een zakelijk doel, of ondersteunen hun visuele communicatie met een praatplaat, of we sturen tekenaars die live tijdens een sessie de kern visueel vastleggen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023