Nu solliciteren

Ambitieuze student gezocht bij Lindenhaeghe in Rotterdam

Functie Commerciele stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart 2023
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een ambitieuze student die wil proeven van het bedrijfsleven? Vind jij het werk bij een opleidings- en/of exameninstituut razend interessant? Wil jij ervaring opdoen en werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan zoekt Lindenhaeghe naar jou! Bij Lindenhaeghe is altijd ruimte voor gemotiveerde en ambitieuze stagiairs.

Een dag als Lindenhaeghe stagiair

Bij Lindenhaeghe zijn stagiairs volwaardig deel van het team. Jij bent niet degene die slechts de kopieermachine bemant, maar draait mee op de afdeling. Jij bent niet degene die zorgt voor de koffie, jij krijgt echte verantwoordelijkheden. Wat jouw taken zullen zijn, hangt af van op welke afdeling jij stage gaat lopen. Lindenhaeghe heeft op vrijwel elke afdeling stagemogelijkheden, dus voor een relatiebeheerheld(in), backofficebaas, topdeveloper of marketingtopper is ruimte, financieel talent en taaltalent bieden we kansen, maar blink jij uit in een ander vakgebied, dan hebben wij ook opties! Wij kijken graag samen met jou waar jij het beste tot je recht zult komen, dat kan zelfs een afdelingoverschrijdende stage opleveren. Voor meer inzicht in onze organisatie en afdelingen verwijzen we je graag naar onze website \<…ndenhaeghe.nl.>

We verwachten bovengemiddelde inzet en daar krijg jij een goeie dosis verantwoordelijkheid voor terug. We zijn op zoek naar iemand die voor een periode van minimaal vier maanden ten minste drie dagen per week beschikbaar is. Je zult de werkzaamheden vooral op ons kantoor te Rotterdam uitvoeren.

Je bent op zoek naar een meewerkstage eventueel in combinatie met een afstudeeropdracht;

Je bent analytisch, zelfstandig, leergierig en communicatief sterk;

Je steekt graag de handen uit de mouwen;

Je hebt een doel voor ogen en werkt daar naartoe;

Je houdt van gezonde druk en presteert daar goed onder;

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;

Je bent – bij voorkeur – woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Lindenhaeghe.

Wij zijn er trots op je te kunnen vertellen dat Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd. Dat betekent dat we verder gaan als één bedrijf. De naam Lindenhaeghe blijft behouden. Net als de service en klantfocus van onze beide bedrijven. Sterker nog, daar doen we een schepje bovenop.

Lindenhaeghe is hét opleidings- en exameninstituut voor de financieel professional en organisatie van de toekomst. Dagelijks dragen wij bij aan de professionele (kennis)ontwikkeling van de financieel professional. We leiden ze op en zorgen er tegelijkertijd voor dat ze bij blijven met de belangrijkste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Daarnaast bieden we organisaties een concept waarmee we hen volledig ondersteunen in de vakbekwaamheid van hun medewerkers, zodat groei en ontwikkeling bij hen écht centraal staat.

We zijn een dynamische en hard groeiende organisatie die gelooft in het bieden van kansen. Als jij groeit, doen wij dat als organisatie namelijk ook. Er wordt daarom flink geïnvesteerd in de opleidings- en doorgroeimogelijkheden van onze collega’s.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-3-2023