Ambitieuze student gezocht bij Lindenhaeghe in Rotterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 52 weken 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Ben jij een ambitieuze student die wil proeven van het bedrijfsleven? Vind jij het werk bij een opleidings- en/of exameninstituut razend interessant? Wil jij ervaring opdoen en werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan zoekt Lindenhaeghe naar jou! Bij Lindenhaeghe is altijd ruimte voor gemotiveerde en ambitieuze stagiairs.

Een dag als Lindenhaeghe stagiair

Bij Lindenhaeghe zijn stagiairs volwaardig deel van het team. Jij bent niet degene die slechts de kopieermachine bemant, maar draait mee op de afdeling. Jij bent niet degene die zorgt voor de koffie, jij krijgt echte verantwoordelijkheden. Wat jouw taken zullen zijn, hangt af van op welke afdeling jij stage gaat lopen. Lindenhaeghe heeft op vrijwel elke afdeling stagemogelijkheden, dus voor een relatiebeheerheld(in), backofficebaas, topdeveloper of marketingtopper is ruimte, financieel talent en taaltalent bieden we kansen, maar blink jij uit in een ander vakgebied, dan hebben wij ook opties! Wij kijken graag samen met jou waar jij het beste tot je recht zult komen, dat kan zelfs een afdelingoverschrijdende stage opleveren. Voor meer inzicht in onze organisatie en afdelingen verwijzen we je graag naar onze website \<…ndenhaeghe.nl.>

We verwachten bovengemiddelde inzet en daar krijg jij een goeie dosis verantwoordelijkheid voor terug. We zijn op zoek naar iemand die voor een periode van minimaal vier maanden ten minste drie dagen per week beschikbaar is. Je zult de werkzaamheden vooral op ons kantoor te Rotterdam uitvoeren.

Je bent op zoek naar een meewerkstage eventueel in combinatie met een afstudeeropdracht;

Je bent analytisch, zelfstandig, leergierig en communicatief sterk;

Je steekt graag de handen uit de mouwen;

Je hebt een doel voor ogen en werkt daar naartoe;

Je houdt van gezonde druk en presteert daar goed onder;

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;

Je bent – bij voorkeur – woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Onderwijs / Training / Wetenschap
  • Middelgroot (50-249)
  • Rotterdam, Nederland