HBO Stagiair(e) business IT en management

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 16 - 30 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 450 per maand
    op fulltime basis (40 uur)
Taakomschrijving

Dit bedrijf is voor de periode van ongeveer 6 maanden op zoek naar een (BIM) stagiair(e) die de processen van aanmelden en muteren van de gegevens van leden en de kwaliteit van de dienstverlening naar een hoger niveau wil brengen. Je doet onderzoek naar procesverbeteringen en geeft daarna een goed onderbouwd advies over de noodzakelijke veranderingen in de organisatie en bestaande systemen. Daarnaast ga je meehelpen om jouw advies te implementeren.

Ben jij op zoek naar een leuke (afstudeer)stage, waar je jezelf kunt ontwikkelen, dan hebben wij een mooie plek voor je!

Werkzaamheden

Wat ga je doen

  • Wij werken voor, door en met onze leden. We willen dus exact weten wie ze zijn, wat ze doen, welke vragen zij hebben en welke producten en diensten zij afnemen. Dit willen wij goed vastleggen in zo min mogelijk tijd. Deze processen kunnen wel een frisse blik gebruiken en opgeschud worden.
  • Onze leden hebben de meest uiteenlopende vragen. Deze vragen komen telefonisch of per mail binnen bij onze ledendesk. Zij beantwoorden de vragen zelf of zetten deze door naar onze adviseurs of relatiebeheerders. Om de verdere groei mogelijk te maken, is het noodzakelijk dat we dit proces verder verbeteren en automatiseren.
  • Tijdens deze stageopdracht ga je onderzoeken welke verbeteringen we kunnen doorvoeren om de leden nog beter te kunnen helpen en waar verbeteringen zitten zonder afbreuk aan de kwaliteit te doen. Dit alles levert een bulk aan data en informatie op. Samen met het data-team (dat momenteel wordt opgezet) ga je zorgen dat de organisatie inzicht gaat krijgen hierin. Kortom een hele diverse rol waarin het contact met onze leden centraal staat.

Gewenste profiel

Wat vragen we van jou

Voor deze opdracht vragen we een HBO/WO student van de opleiding Business IT en Management, of vergelijkbaar. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vindt om in een gezellig team samen te werken en zoek je actief het contact op met je collega’s. Je hebt (bovenmatige) interesse in procesverbetering en als je handig bent met data en analyses maken is dat heel mooi meegenomen.

Wat bieden wij

Wat bieden we jou?

Een mooie stageplek voor de periode van ongeveer 6 maanden waarin je 32-40 uur per week aan de slag kan. Je hebt bij dit bedrijf volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je word goed begeleid. Je krijgt een stagevergoeding en een laptop zal ter beschikking worden gesteld.

Startdatum september 2023, wil je eerder beginnen ben je van harte welkom.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Zoetermeer, Nederland