Nu solliciteren

HBO Stagiair(e) business IT en management

Functie Procesverbeteraar
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zoetermeer, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking op fulltime basis (40 uur)
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is voor de periode van ongeveer 6 maanden op zoek naar een (BIM) stagiair(e) die de processen van aanmelden en muteren van de gegevens van leden en de kwaliteit van de dienstverlening naar een hoger niveau wil brengen. Je doet onderzoek naar procesverbeteringen en geeft daarna een goed onderbouwd advies over de noodzakelijke veranderingen in de organisatie en bestaande systemen. Daarnaast ga je meehelpen om jouw advies te implementeren.

Ben jij op zoek naar een leuke (afstudeer)stage, waar je jezelf kunt ontwikkelen, dan hebben wij een mooie plek voor je!

Werkzaamheden

Wat ga je doen

Gewenste profiel

Wat vragen we van jou

Voor deze opdracht vragen we een HBO/WO student van de opleiding Business IT en Management, of vergelijkbaar. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vindt om in een gezellig team samen te werken en zoek je actief het contact op met je collega’s. Je hebt (bovenmatige) interesse in procesverbetering en als je handig bent met data en analyses maken is dat heel mooi meegenomen.

Wat bieden wij

Wat bieden we jou?

Een mooie stageplek voor de periode van ongeveer 6 maanden waarin je 32-40 uur per week aan de slag kan. Je hebt bij dit bedrijf volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je word goed begeleid. Je krijgt een stagevergoeding en een laptop zal ter beschikking worden gesteld.

Startdatum september 2023, wil je eerder beginnen ben je van harte welkom.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023