Grafisch Designer gezocht in Haarlem!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wij zijn een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales, Marketing en Renewable Engineering professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Werkzaamheden

Jij gaat ons helpen bij het maken van alle visuele ondersteuningen die we nodig hebben. Met behulp van de juiste tools per project worden jouw creaties bij al onze uitingen zichtbaar. Denk aan visuals op de social media kanalen, whitepapers, infographics, branded producten en websitecontent. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er een klus voor. Wil je meer specialiseren of een bepaalde kant op bewegen? Dan kunnen we daar ook altijd naar kijken.

Gewenste profiel

Skills in Adobe Creative Cloud komen hierbij goed van pas. Met name Illustrator, Photoshop en Indesign zijn hier nuttig. Handig met videobewerking? Graag! Elke skill in design en visuals kunnen we hier optimaal in zijn kracht  zetten.

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf kunnen we je veel ontwikkeling bieden op het gebied van uitvoerend design, maar ook omgaan met verantwoordelijkheden over je eigen projecten. We vertrouwen op ieders kunnen en geven je ook alle vrijheid om jouw skills en creativiteit ten volste te benutten. 

Hier bovenop ben je welkom op ons vette kantoor met fitnessruimte, gezonde lunch, pool- en pingpongtafel en Nintendo Switch. En aan onze stagevergoeding hoeft het niet te liggen: die is ver bovengemiddeld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Haarlem, Nederland