Nu solliciteren

Stage Sales & Marketing in Almere

Functie Stage Sales & Marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Almere, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf zoekt een creatief persoon die zich focust op details en het behalen van deadlines met een passie om verder te ontwikkelen op het vlak van marketing om ons team te versterken. Deze kans biedt jou om jezelf te kunnen positioneren binnen ons toonaangevend bedrijf in de LED verlichting industrie en een mogelijkheid tot doorgroeien tot een werknemer!

Werkzaamheden

Functie beschrijving:

Heb jij passie voor de marketing en verkoop van duurzame producten, met name LED verlichting? Heb jij een enthousiaste en overtuigende persoonlijkheid? Leer jij snel en heb je een positieve houding?

Wij zijn een toonaangevende LED verlichting fabrikant in Europa en wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires die ons klantenbestand willen komen uitbreiden. Onze producten worden geleverd aan grote cliënten zoals Shell, TNT, DHL, BP, Damen, Makro, MSD, SONY, etc.

Tijdens de stage verricht je onderzoek naar potentiele distributeurs/agenten binnen Europa. Verdere taken zijn follow up communicatie, nieuwe markt penetratie, benaderen van besluitvormers, beurs deelname, en meer.

Gewenste profiel

Functie eisen:

Bedrijfspresentatie

Baiyiled Europe B.V.

Baiyiled Europe is een internationale fabrikant van innovatieve verlichtingssystemen en is toonaangevend in het leveren van LED-verlichtingsoplossingen in Europa. Door ons breed productscala zijn wij in staat om producten te leveren die u kunt terugvinden in zowel indoor als outdoor locaties zoals sport en onderwijsfaciliteiten, kantoren, parkeergarages en in de industrie.

Onze kennis en ervaring hebben wij verworven door over de jaren talloze bedrijven wereldwijd te helpen in het optimaliseren van hun verlichtingssystemen om aldus aan hun hoge eisen met betrekking tot energie- en kosten efficiëntie te voldoen.

Om onze klanten te voldoen met toegevoegde waarde in elke stap van deze projecten, biedt Baiyiled een aantal bijkomende diensten en ondersteuningen aan. Zo helpen wij onze klanten in het bereiken van hun doelstellingen. Volledig op maat van de klant gemaakte oplossingen laten iedereen toe zijn individuele zakelijke doelenstellingen te bereiken.

Kwaliteit als de belangrijkste factor

Van de LED chip tot aan de behuizing, elk component van onze verlichting beantwoord aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidsnormen. Hiernaast word elk product geproduceerd met behulp van geavanceerde apparatuur en met de juiste vakmensen.

De belangrijkste factor in onze producten is kwaliteit. Daarom ondergaan onze materialen en productieprocessen tot in de kleinste details strenge kwaliteitscontroles. Op deze manier verzorgen wij producten met hoge kwaliteit en hopen op deze manier ook goede waarde te bieden aan onze klanten.

Medewerkers als een factor voor succes

Wij geloven dat een veilige en respectvolle werkomgeving de succesfactoren zijn van elke onderneming. Het welzijn en zelfontplooiing van onze medewerkers is voor ons even belangrijk als het leveren van de best mogelijke verlichtingsoplossingen aan onze klanten.

Daarom bieden wij onze werknemers met uitdagend werk, individuele groeikansen en activiteiten om onze werknemers gemotiveerd te houden. Ons zeer gemotiveerd personeel zijn op hun beurt toegewijd om de beste LED verlichtingsoplossingen te leveren, wat resulteert in de tevredenheid van onze klanten en partners

Een duurzame toekomst voor de komende generaties

Het leveren van efficiënte LED verlichtingsoplossingen die het welzijn, comfort, focus en veiligheid verbeteren zijn slecht een deel van wat on aandrijft bij Baiyiled. Wij willen zorgen voor een duurzaam milieu en toekomst voor de volgende generaties.

Voor ons betekent dit het gebruik van grondstoffen optimaliseren en het minimaliseren van ons afval door het implementeren van innovatieve productieprocessen. Zo zorgen wij ervoor onze impact op het milieu zo laag mogelijk te houden.

Met onze initiatieven kunnen wij milieuvriendelijke verlichtingsoplossingen ontwikkelen voor onze klanten, medewerkers en onze maatschappij. Voor nu en voor de toekomst.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-8-2023