Nu solliciteren

Varierende stage bij 4 ster boutique hotel in Rotterdam!

Functie Allround Hotel medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Bruto
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf, winnaar van de Entree awards best hotel design, is het non-hotel waar de Rotterdamse cultuur tot in de details zichtbaar is. De huiselijke inrichting en de warmhartigheid van de medewerkers zorgen ervoor dat gasten zich bij aankomst en gedurende hun verblijf thuisvoelen. Regelmatig hebben we leuke samenwerkingen met andere Rotterdamse ondernemers en organiseren we chef invites, in-room dining of cocktail avonden met een DJ.

Werkzaamheden

Als allround stagiaire zijn jouw dagelijkse taken heel divers en krijg je de kans om op verschillende gebieden mee te kijken en te leren. Bij dit bedrijf werken we niet met gerichte afdelingen en worden alle hotel werkzaamheden, op de housekeeping na, door jou en je collega's opgepakt. Samen met je collega's maak je een strakke dagplanning om alles op tijd af te krijgen. Je vindt het leuk om de gasten een top verblijf te verzorgen van A tot Z!

Jouw dagelijkse taken bestaan voornamelijk uit:

Het voordeel van werken in een klein hotel is dat je op alle afdelingen (marketing, social media, events, F\&B, back office, front office, housekeeping) kunt meekijken wat erg handig is als je in de toekomst graag jou eigen bedrijf wilt starten.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je komt terecht in een warm en gezellig team waar iedereen vooral lekker zichzelf kan zijn. Als stagiaire binnen ons superteam bieden we je veel ruimte en mogelijkheid om te leren en te verbeteren. Zo krijg je van ons een barista cursus bij Giraffe Coffee Roasters, een interne cursus “basis cocktail maken” en online tutorials om ons boekingssysteem Mews beter te leren kennen. Ook ga je gezellig mee op pad wanneer er een teamuitje op de planning staat en kan je een keer blijven overnachten om de guest experience zelf te beleven. Je harde inzet wordt beloond met een stagevergoeding van €250,- per maand.

Enthousiast geworden? Stuur ons dan een berichtje! Wij zijn het hele jaar door opzoek naar stagiaires.

Supernova hotel

Supernova Hotel, het non-hotel waar de Rotterdamse cultuur tot in de details zichtbaar is.

Elke kamer verrast je met haar eigen karakteristieken, zoals een balkon, directe toegang tot de tuin, een platenspeler of een comfy loungeplek. Waarom het meer voelt als een thuis dan een hotel? Waarschijnlijk door de huiselijke inrichting en het vriendelijke personeel die onze gasten
graag persoonlijke aandacht geven.

We serveren a la carte breakfast beneden in onze bar Supper. De Library Lounge op de begane grond is de perfecte plek om een boekje te lezen of te werken voor flexwerkers.

In de avond serveren we homemade bar bites en speciale Supernova cocktails in de Supper. Snacks en souvenirs vind je in onze Superette.

Alles weten over het hotel? Download de Supernova app op je smartphone en doe alsof je thuis bent.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024