Nu solliciteren

Meetings & Events Stage 2023

Functie Stagiair(e) Meetings & Events M/V
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni 2023
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking De salarisniveau is afhankelijk van de opleiding, en is op basis van 40 uur.
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jong, dynamisch, multicultureel, divers en snel (internationaal) groeiend bedrijf. Voor ons is het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk komt en dat je echt jezelf kan zijn. We hebben een hele open cultuur, staan open voor nieuwe ideeën en juichen het toe als een collega zelf initiatief neemt om ons te verrassen!

Met behulp van de zelfboekingstool voor vergaderingen en groepsreserveringen, kunnen meeting planners en inkopers direct zakendoen met de hotels en vergaderlocaties wereldwijd. De web-based technologie van dit bedrijf automatiseert en ondersteunt belangrijke elementen van meeting management. Van het plannen van bijeenkomsten, analyseren van rapportages tot en met het inkoop proces: planning, budgettering, inkoop, zichtbaarheid en het meten van de resultaten. Naast de online tool, biedt dit bedrijf persoonlijke service voor het zoeken en boeken van hotels en vergaderlocaties wereldwijd.

Binnen ons enthousiaste en jonge team is er plek voor een stagiair(e). Tijdens je stage verricht je o.a. de volgende werkzaamheden;

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een leerzame en dynamische stage

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Een stagevergoeding:

MBO ontvangt 350 euro op basis van 40 uur

HBO ontvangt 500 euro op basis van 40 uur

Een goede werksfeer

Een zelfstandige stage met eigen taken en verantwoordelijkheden

Mogelijkheid op een baan na je stage

Meetingselect B.V.

Meetingselect is gespecialiseerd in strategisch meeting management en biedt het grootste meeting distributiesysteem en online meeting booking tool met meer dan 450.000 vergaderruimtes wereldwijd. Locaties variëren van hotelketens en congrescentra, tot unieke locaties zoals
kastelen, musea, vergaderboerderijen, landhuizen, golfclubs, design studio’s en schepen. De unieke zelf-boeking tool Meetingselect.com is gelinkt aan een uitgebreid meeting management systeem dat bedrijven inzicht geeft in alle vergaderkosten en maakt het voor inkopers en meeting planners eenvoudig om een vergaderbeleid na te leven.

Met behulp van de zelfboekingstool voor vergaderingen en groepsreserveringen, kunnen meeting planners en inkopers direct zakendoen met de hotels en vergaderlocaties wereldwijd. De web-based
technologie van Meetingselect automatiseert en ondersteunt belangrijke elementen van meeting management. Van het plannen van bijeenkomsten, analyseren van rapportages tot en met het inkoop proces: planning, budgettering, inkoop, zichtbaarheid en het meten van de resultaten.
Naast de online tool, biedt Meetingselect persoonlijke service voor het zoeken en boeken van hotels en vergaderlocaties wereldwijd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-6-2023