Nu solliciteren

Meetings & Events Stage 2023

Functie Stagiair(e) Meetings & Events M/V
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni 2023
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking De salarisniveau is afhankelijk van de opleiding, en is op basis van 40 uur.
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jong, dynamisch, multicultureel, divers en snel (internationaal) groeiend bedrijf. Voor ons is het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk komt en dat je echt jezelf kan zijn. We hebben een hele open cultuur, staan open voor nieuwe ideeën en juichen het toe als een collega zelf initiatief neemt om ons te verrassen!

Met behulp van de zelfboekingstool voor vergaderingen en groepsreserveringen, kunnen meeting planners en inkopers direct zakendoen met de hotels en vergaderlocaties wereldwijd. De web-based technologie van dit bedrijf automatiseert en ondersteunt belangrijke elementen van meeting management. Van het plannen van bijeenkomsten, analyseren van rapportages tot en met het inkoop proces: planning, budgettering, inkoop, zichtbaarheid en het meten van de resultaten. Naast de online tool, biedt dit bedrijf persoonlijke service voor het zoeken en boeken van hotels en vergaderlocaties wereldwijd.

Binnen ons enthousiaste en jonge team is er plek voor een stagiair(e). Tijdens je stage verricht je o.a. de volgende werkzaamheden;

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een leerzame en dynamische stage

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Een stagevergoeding:

MBO ontvangt 350 euro op basis van 40 uur

HBO ontvangt 500 euro op basis van 40 uur

Een goede werksfeer

Een zelfstandige stage met eigen taken en verantwoordelijkheden

Mogelijkheid op een baan na je stage

Meetingselect B.V.

Meetingselect is 's werelds grootste marktplaats voor vergaderingen, groepsreserveringen en werkruimten. Het platform voor vergaderbeheer is bekroond door organisaties, locaties en partners. Door innovatieve functies en technologieën aan te bieden, creëren we een transparanter, duurzamer en efficiënter boekingsproces.

Wij zijn een snelgroeiend internationaal bedrijf met collega's uit 18 verschillende landen en met collega's verspreid over 12 verschillende landen!

Bij Meetingselect willen we je niet zomaar een baan aanbieden, we willen je een carrière bieden! Wij vinden het belangrijk dat onze collega's plezier hebben in het werk dat ze doen en daarbij uitgedaagd worden. Er zijn veel manieren om te groeien binnen ons bedrijf, het enige wat je hoeft te doen is de kansen grijpen die zeker voorbij zullen komen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-6-2023