Nu solliciteren

Uitdagende stage op de Sales afdeling!

Functie Customer Sales Support
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni 2023
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking De salaris niveau is afhankelijk van de opleiding en is op basis van 40 uur.
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jong, dynamisch, multicultureel, divers en snel (internationaal) groeiend bedrijf. Voor ons is het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk komt en dat je echt jezelf kan zijn. We hebben een hele open cultuur, staan open voor nieuwe ideeën en juichen het toe als een collega zelf initiatief neemt om ons te verrassen!

Als stagiair op de Sales afdeling leer je het hele salesproces managen; van het opstellen van offertes tot het uitvoeren van onderhandelingen en het closen van deals met zowel klanten als locaties. Daarnaast loop je operationeel stage op de afdeling Support. Als Sales Support help je mee met het maken van rapportages, uitleggen van ons eigen online booking platform aan de klanten en locaties, het doen van marktonderzoeken, het up-to-date houden van onze database en je pakt ook nog eigen projecten op.

Je ondersteunt het Sales Team bij het behalen van de commerciële doelstellingen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de correcte aanvoer van administratieve gegevens.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij onderdeel zijn van een leuk en dynamisch bedrijf? Reageer dan nu!

Meetingselect B.V.

Meetingselect is gespecialiseerd in strategisch meeting management en biedt het grootste meeting distributiesysteem en online meeting booking tool met meer dan 450.000 vergaderruimtes wereldwijd. Locaties variëren van hotelketens en congrescentra, tot unieke locaties zoals
kastelen, musea, vergaderboerderijen, landhuizen, golfclubs, design studio’s en schepen. De unieke zelf-boeking tool Meetingselect.com is gelinkt aan een uitgebreid meeting management systeem dat bedrijven inzicht geeft in alle vergaderkosten en maakt het voor inkopers en meeting planners eenvoudig om een vergaderbeleid na te leven.

Met behulp van de zelfboekingstool voor vergaderingen en groepsreserveringen, kunnen meeting planners en inkopers direct zakendoen met de hotels en vergaderlocaties wereldwijd. De web-based
technologie van Meetingselect automatiseert en ondersteunt belangrijke elementen van meeting management. Van het plannen van bijeenkomsten, analyseren van rapportages tot en met het inkoop proces: planning, budgettering, inkoop, zichtbaarheid en het meten van de resultaten.
Naast de online tool, biedt Meetingselect persoonlijke service voor het zoeken en boeken van hotels en vergaderlocaties wereldwijd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-6-2023