Nu solliciteren

Uitdagende marketing meewerkstage in de zorgsector

Functie Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie 's-Hertogenbosch, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb je een grote interesse in (online) marketing en ben jij creatief? Lijkt het je leuk om ervaring op te doen in de zorgsector? Stop dan met zoeken naar een stage, want wij zoeken jou!

Werkzaamheden

Voor ons kantoor in Den Bosch zoeken wij een stagiair(e) die ons ondersteunt op het gebied van content & creatie. Jij past perfect bij deze stage als jij het leuk vindt om waarde toe te voegen met pakkende content in marketing. Contextuele inhoud waarbij je inspireert, activeert, informeert of identificeert. Denk aan het schrijven van een blog of posts voor de social kanalen of het analyseren op welk gebied de social media verbeterd kan worden. Hierin heb je veel vrijheid en ruimte voor initiatief. Als je het leuk vindt om foto’s en video’s te maken en te bewerken is dit ook zeker mogelijk. Daarnaast heb je natuurlijk de tijd om te werken aan je eigen opdracht voor school.

Dit bedrijf is een detacheringsbureau in de zorgsector. Jij spreekt met jouw content dus zorgprofessionals aan. Je werkt in een team van een content marketeer en een programma- en marketingmanager. De startdatum is per 1 september, of eerder in overleg. Deels thuiswerken is ook mogelijk.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023