Stagiaire Commercieel IT Medewerker

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 500 per maand
Taakomschrijving

Appeltje-eitje! Ben jij gek op alles van Apple en wil jij een supergave stageplek? Dan kun je bij dit bedrijf je ei kwijt! Bij dit bedrijf maken we iedere dag opnieuw onze klanten blij met hun Apple werkplek. We zijn op zoek naar een enthousiaste, communicatieve stagiaire, die de ambitie heeft om door te groeien en mee te denken met de ontwikkeling van onze diensten.

Werkzaamheden

Zo ziet je werkweek eruit

Natuurlijk is geen week hetzelfde. Gelukkig maar! Maar als stagiaire van de commerciële afdeling kun je zoal het volgende verwachten:

MaandagJe start de week met het verwerken van de laatste aanvragen van onze klanten. Misschien spot je wel opportunities hoe je de klanten nog beter helpen, en overleg je deze met de accountmanager. Tussendoor neem je even pauze voor een potje tafeltennis of poolbiljart.
DinsdagDinsdag ga je op pad met de Customer Success Manager om een grote klant te bezoeken. Samen met de klant bespreek je de laatste ontwikkelingen op IT-gebied, en hoor je hoe de klant zijn werkplek ervaart. Je sluit het gesprek af met een aantal actiepunten om op te volgen.
Woensdag‘s Ochtends heb je een sales-training van Google en ‘s middags voel je je even Einstein! Je hebt net een oplossing bedacht, waardoor we de klant nog beter kunnen helpen. Wow! Je plant snel een meeting in met een collega om je bevindingen te delen.
DonderdagDeze ochtend staat in het teken van het wekelijkse sales-overleg. Je neemt alle lopende opportunities door, en als team help je elkaar om de doelstellingen te behalen.  
VrijdagSamen met de accountmanager ga je naar een nieuw lead om het bedrijf te introduceren, en te vertellen over de verschillende producten en diensten. Je notuleert alle actiepunten nauwkeurig, en zorgt voor duidelijke afspraken samen met je collega. Aan het eind van de dag komen alle collega’s bij elkaar en onder het genot van een hapje en drankje nemen we samen nog even de afgelopen week door.

Gewenste profiel

Een veelzijdige baan bij een hard groeiende en informele organisatie. Hier hoort bij:

  • Marktconform stagevergoeding;
  • Werken op een MacBook;
  • Volgen van trainingen en behalen van certificaten.

Minimaal MBO niveau 4 opleiding op het gebied van ICT en/of commercie.

  • Je wordt gelukkig van het werken met Apple hardware;
  • Je bent collegiaal;
  • Je bent servicegericht;
  • Ervaring met klantcontact is een pré.

Wat bieden wij

Dit ICT-bedrijf opereert landelijk en is werkend vanuit Lelystad. Onze dienstverlening bestaat uit Apple-beheer, Google Workspace-beheer, networking en telefonie. Hiermee realiseren wij - dé werkplek waar je blij van wordt - voor onze klanten.

Ons team bestaat uit ongeveer 15 ambitieuze collega’s die allemaal een passie voor ICT delen. Er wordt niet alleen hard gewerkt, maar er is ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en activiteiten naast het werk.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Lelystad, Nederland