Nu solliciteren

Sales Support & Customer Service gezocht bij dit bedrijf

Functie Sales Support & Customer Service medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Nieuwveen, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Krijg jij energie van klantcontact en denk jij graag in oplossingen? Wil jij alles leren over de ideale service verlenen bij een snelgroeiend e-commerce bedrijf met een jong, fris en enthousiast team? Kom dan stage lopen bij dit bedrijf in Aalsmeer!

dit bedrijf is een jong, snel groeiend en innovatief bedrijf dat gesteund wordt door een van Duitsland grootste e-commerce bedrijven. Je gaat ervaring opdoen in B2C en B2B klantcommunicatie in de Nederlandse/Belgische markt.

Je gaat tijdens je stage alles leren over klantcommunicatie en belevenis. Hierbij zijn processen heel erg belangrijk. Jij zal dan ook leren hoe je vanaf het moment van aankoop tot levering de klant de juiste begeleiding geeft. Je zult je niet alleen bezig houden met de klant, maar ook met de transporteurs, leveranciers en verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Je zal alles leren over aankopen, leveringen, orderbevestigingen, facturatie en aftersales.

Werkzaamheden

Klanten zowel telefonisch als per e-mail helpen bij:

Gewenste profiel

Als je veel wil leren in een korte tijd, en dat in een jong en fris team, dan is deze stage perfect voor jou!

New Digitals

Wij zijn New Digitals. Een jong, enthousiast en fris e-commerce team. Wij houden ons bezig met innovatieve e-commerce growth hacking en natuurlijk ook met gewoon vette marketing, goede content en inspirerende socials. Met onze eigen websites, 2dekansje.com, thuisxl.nl en toolsmart.nl, zijn we enorm aan het groeien en we blijven maar nieuwe concepten uitrollen. Behalve op onze webshops zijn we ook te vinden op Amazon, Bol.com en Google. Wil je later je eigen webshop runnen, dan begin je bij ons goed voorbereid op je toekomst!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023