Nu solliciteren

Leuke redactiestage in Haarlem!

Functie Redactiestage bij PC-Active
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Haarlem, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart 2023
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Een stagevergoeding en vergoeding reiskosten woon-werk verkeer.
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

PC-Active is de grootste computertitel van de Benelux en op zoek naar een redactie-stagiair. Wil je jouw kennis van de digitale wereld delen met een groot lezerspubliek en de nieuwste gadgets en apparaten als smartphones testen? Heb je ook interesse in social media en kunstmatige intelligentie? En houd je van schrijven en publiceren, zowel online als offline? Dan zijn we op zoek naar jou!

Tijdens je stage ondersteun je de redactie van PC-Active en voer je taken uit voor de (web)redactie. Je ondersteunt je collega’s wanneer nodig en in overleg wordt gekeken naar een passende stage-opdracht.
We bieden een stageplaats in Haarlem voor 3 tot 12 maanden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Herken jij jezelf bij het lezen van bovenstaand profiel? Stuur dan een mail met CV en motivatie naar ​rob.coenraads@hcc.nl​. Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je bellen naar Rob Coenraads 06-109 34 986

HCC

PC-Active is de grootste computertitel van de Benelux en op zoek naar een redactie-stagiair. Wil je jouw kennis van de digitale wereld delen met een groot lezerspubliek en de nieuwste gadgets en digitale apparaten als smartphones testen? En houd je van schrijven en publiceren, zowel online als offline? Dan zijn we op zoek naar jou!

PC-Active is het ledenmagazine van dit bedrijf (www.hcc.nl). Tijdens je stage ondersteun je de redactie van PC-Active en voer je taken uit voor de (web)redactie. Je ondersteunt je collega’s wanneer nodig en in overleg wordt gekeken naar een passende stage-opdracht.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-3-2023