Nu solliciteren

Sales en Marketing stage bij dit bedrijf!

Functie Sales en Marketing stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Numansdorp, Nederland
Uren per week 28 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking MBO BOL: €200,- bruto per maand; HBO: €250,- bruto per maand; WO: €300,- bruto per maand.
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf

dit bedrijf is gespecialiseerd in de distributie van 100% natuurlijke ingrediënten. Dit bedrijf levert hoogwaardige en 100% natuurlijke ingrediënten voor diverse toepassingen binnen de voedingsmiddelenindustrie, diervoeder-, cosmetische en farmaceutische sector.

Als familiebedrijf treden we op als een waardevolle partner voor onze klanten en verbeteren we de toekomst voor de volgende generatie.

Werkzaamheden

Wat ga je doen? Je werkt nauw samen met de marketing & sales afdeling waarin je zelf aan de knoppen zit. Je zet marketingmiddelen in, bent verantwoordelijk voor een markonderzoek en voert salestrajecten van A to Z uit. Je krijgt goede begeleiding van collega's, maar toont ook initiatief voor ideeën. Er is ruimte om aan een eigen opdracht te werken waarin we begeleiding aanbieden waar nodig.

Werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Evri Ingredients

Bij EVRI Ingredients geven we om de planeet en de volgende generatie, onze organisatie is gespecialiseerd in de distributie van 100% natuurlijke ingrediënten. EVRI Ingredients levert hoogwaardige en 100% natuurlijke ingrediënten voor diverse toepassingen binnen de voedingsmiddelenindustrie, diervoeder-, cosmetische en farmaceutische sector.

Als familiebedrijf treden we op als een waardevolle partner voor onze klanten en verbeteren we de toekomst voor de volgende generatie.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023