Nu solliciteren

Commerciële stage bij succesvolle en winstgevende startup!

Functie Marketing en Business Development Intern
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Tussen de 400-700 gebaseerd op ervaring
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is opzoek naar hét nieuwe commerciële talent in de installatie branche. 99% van de mensen kan ons vertellen waarom het niet kan, wij zijn juist om zoek naar de 1% die ons kan vertellen waarom het wel kan! 

Een echte aanpakker dus, met de drive om bij deze snelgroeiende startup te werken en samen met ons de installatie branche op scherp gaat zetten. 

Dit bedrijf is een merk dat is opgericht met als doel om unieke, mooie en betaalbare producten aan te bieden die in elke badkamer passen. Passie voor design en kwaliteit, dat is wat ons inspireert.

Het is niet zomaar een badkamer, het is jouw badkamer. Dit bedrijf biedt een compleet assortiment om de volledige badkamer in te richten. Met een team van designers, inkopers en installateurs werken wij dagelijks aan de nieuwste vooruitstrevende producten. Er wordt zorgvuldig gekeken naar materialen, vormen, verpakkingen om zo de mooiste producten te creëren.

Ons belangrijkste doel is om onze klanten elke keer weer te verrassen met kwalitatieve en innovatieve producten. Door trends te combineren met hoogwaardige materialen worden producten ontwikkeld die perfect in de badkamer van nu passen. Naast het als maar groeiende assortiment importeren wij een prominent leidingsysteem uit Oostenrijk.

Werkzaamheden

Als Marketing en Business Development Intern ben je verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten binnen het bedrijf, een belangrijke pilaar binnen deze jonge en dynamisch organisatie. Dit bedrijf is een snelgroeiend bedrijf in de sanitair en installatiemarkt en je zal op directieniveau moeten schakelen met klanten en leveranciers. Deze functie raakt vele facetten van zowel marketing als commerciële activiteiten binnen het bedrijfsleven.

Als Marketing en Business Development Intern ben jij verantwoordelijk voor: 

Gewenste profiel

De werkmentaliteit waar wij naar op zoek zijn: 

Wat bieden wij

Deze functie is natuurlijk goed te combineren met een MBO, HBO of Universitaire studie gerelateerde activiteit. Zo zijn er binnen dit bedrijf genoeg theoretische en praktische vraagstukken die onderzocht kunnen worden tegen een marktconforme stagevergoeding. Of hoger, als je de juiste en goede onderhandelingsvaardigheden hebt!

Lijkt dit je een interessante en uitdagende functie die bij je past? Reageer dan snel op deze vacature!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023