Nu solliciteren

Uitdaging als verkoopmedewerker met interne begeleiding en training

Functie Verkoopmedewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Weert, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Maart 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Al méér dan 25 jaar helpen wij klanten bij het zoeken en produceren van tapes en aanverwante materialen van de hoogste kwaliteit. Met behulp van een geavanceerd machinepark zetten wij jumborollen, logrollen en vellen tapes, films, schuimen, folies, stof en overige flexibele materialen om in elke gewenste grootte, vorm of samenstelling. Onze conversiemogelijkheden zijn uniek in Europa en omvatten o.a. stansen van producten op rollen, vellen of in afzonderlijke producten, omwikkelen en/of snijden tot de gewenste afmetingen, lamineren, bedrukken, snijden van vellen, spoelen, prototyping, inpakken op diverse manieren, en productie in cleanroom-omgeving. 

Van ontwerp op maat tot productie en verpakking, ons creatief en deskundig team staat voor u klaar!

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Gewenste profiel

Goed kunnen lezen en schrijven is belangrijk. Met enthousiasme en een gemotiveerde houding zal je erg goed binnen ons team passen. Wij bieden een leuk team, vol met jonge mensen, waarbij je de vrijheid krijgt jezelf te ontwikkelen. Het spreken en kunnen schrijven van Engels is een pré.

Wat bieden wij

Je kan ervaring op doen in een leuk jong team. Je krijgt interne training en begeleiding. Je kan ervaring doen in een technische omgeving, waar in de toekomst altijd vraag naar blijft.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-3-2023