Nu solliciteren

PR Stagiair(e) bij Pressure in Amsterdam

Functie PR Stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Pressure is een full service PR bureau en werkt voor een breed scala aan merken. Wij leveren PR campagnes, PR strategieën, publicaties, content marketing, joint promotions, events en de inzet van influencers en social media. Wij zijn ervan overtuigd dat PR verder gaat dan het vertellen van het verhaal achter een merk en dat PR ook draait om het creëren van beleving en betrokkenheid. Wij zijn nieuwsgierig naar wat merken en consumenten drijft en beweegt. We hebben frisse ideeën die worden geboren met maar 1 reden: commercieel resultaat behalen!

Bij Pressure zit je er niet om koffie te halen en kopietjes te maken. Wij zijn ambitieus en niet bang om veel te vragen: Jij hebt een no-nonsense mentaliteit en zet je graag tanden ergens in. Werkt snel, strak en resultaatgericht. Hebt een scherpe pen en een misschien nog wel scherpere tong. Je staat sterk in je schoenen, bent klantgericht, assertief, kritisch en secuur en voelt je verantwoordelijk voor je eigen succes en het succes van het team.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

PRESSURE Amsterdam BV

Wij zijn PRESSURE, het fullservice pr-bureau van Amsterdam. Fullservice pr betekent dat we alles regelen, van strategie tot uitvoering en natuurlijk een uitgebreide rapportage. Goede contacten met de media, het schrijven van nieuwswaardige persberichten en boven op het nieuws zitten, is onze basis. Maar ons repertoire is breder dan dat. Creativiteit gaat daarbij hand in hand met haalbaarheid en commercieel resultaat.

Ons repertoire is breed. Als het past, dan doen we het. Services waar veel klanten gebruik van maken zijn strategie, creatieve concepten, persberichten & mediarelaties, pr-events, influencer samenwerkingen, activaties & joint promotions en rapporteren. Dit doen wij voor klanten als LEGO, Durex, Stichting Kinderpostzegels, LELO en een heleboel drankmerken.

We bedenken het. We regelen het. Allemaal.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023