Nu solliciteren

Sales- en marketingstage bij groeiende startup

Functie Sales- en marketing meewerkstage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie IJsselstein, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Sinds de start in 2017 helpt dit bedrijf tal van horecazaken, leisure-bedrijven, beauty ondernemers en franchise-formules aan meer (omzet uit) cadeaubonnen en minder gedoe. Met onze handige bestelmodule verkopen onze klanten cadeaubonnen 24/7 op hun eigen website. Dit bedrijf verstuurt de cadeaubonnen - volledig in huisstijl van de klant - direct per e-mail of gedrukt per post naar 11 landen naar de consument.   

In een klein en creatief team leer je om ideale klanten te bereiken, boeien en binden. Wat vinden ze belangrijk en hoe ondersteun je hen maximaal? 
Onder de bevlogen leiding van Loes ben jij in no-time klaar voor het echte werk. Je voert gesprekken met bestaande en potentiële klanten, geeft online demo’s, denkt mee over diverse marketing en communicatie activiteiten en ondersteunt bij de doorontwikkeling van onze oplossing.   

Bij dit bedrijf krijg je alle vrijheid om jezelf te verbeteren, fouten te maken en veel te leren.
Je zal naast het verbeteren van je sales- en communicatie skills, jezelf ook ontwikkelen op het gebied van startups, design, marketing, technologie en support. En grote kans dat je na jouw stage ook nog eens als tafeltennis pro de deur uit te loopt ;)

Werkzaamheden

Nadat je de oplossingen van dit bedrijf van binnen en buiten kent:  

Gewenste profiel

Jij communiceert makkelijk, kan goed luisteren, anticiperen en overtuigen. Daarnaast heb je affiniteit met technologie, werk graag met mensen, ben je gestructureerd en wil je het beste uit jezelf te halen en ben je proactief. Zo ja, dan is dit jouw kans voor een gave en leerzame stage.

Enthousiast geworden? Stuur een mail naar loes@gifty.nl met meer informatie over jezelf, de doelstellingen van jouw stage en een motivatie waarom jij bij Gifty een fantastische stagetijd wilt doorlopen.

Bedrijfspresentatie

Gifty

Wij zijn een snelgroeiende startup in IJsselstein (UT). Met een directe tramverbinding vanaf Utrecht CS stap je zo bij ons voor de deur uit.

Gifty bestaat sinds 2017 en helpt meer dan 2.500 horeca, retail, leisure en beauty ondernemers aan meer omzet en nieuwe klanten door hun eigen cadeaubon vaker en gemakkelijker te verkopen. Digitaal, per post én instore.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-8-2023