Nu solliciteren

BBL Monteur Elektrotechnische Systemen bij dit bedrijf

Functie BBL Monteur Elektrotechnische Systemen
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Beloning 2 jaar boven je leeftijdsschaal van de BBL loontabel
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dé perfecte start van jouw flitsende led carrière? Wij hebben een BBL plaats voor jou. Je leert de basis  van het vak tot in de puntjes van de beste elektromonteurs. Én we leren je de nieuwste led technieken, geen opdracht is hetzelfde!

Van assembleren, monteren tot installeren, wij leiden je op tot Monteur Elektrotechnische LED Systemen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Je bent:

Je hebt:

Wat bieden wij

Solliciteren

Wil je meer informatie? Bel met Elke (HR Manager) op 020- 8200170 of mail je sollicitatie naar careers@oneeightyone.com.

Bedrijfspresentatie

OneEightyOne

Wij zijn licht geobsedeerd door de eindeloze mogelijkheden van licht. Met ons gepassioneerde team gaan we al ruim 15 jaar tot het uiterste om voor ieder project de ultieme lichtoplossing te bieden en we hebben nog dezelfde drive als op dag één. Wij zijn een internationaal scale-up bedrijf op de markt voor creatieve en innovatieve led-verlichting. Door het combineren van onze expertises, creëren we de meest fantastische led oplossingen. Van inspirerende lichtkunst voor het Amsterdam Light Festival tot gigantische objecten in Las Vegas en wolkenkrabbers in het Midden Oosten. Dit alles met ons eigen product assortiment, ontwikkeld hier in Amsterdam.

Met zo’n 35 ‘lighting fanatics’ werken we vanuit Amsterdam aan de uitbouw van ons succes. Ons kantoor en werkplaats zijn gevestigd op de Schinkel, het leukste bedrijventerrein van Amsterdam (vinden wij). Kan niet missen, onze voordeur is verstopt in een enorm led scherm.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-8-2023