Nu solliciteren

Uitdagende & dynamische meewerkstageplek/afstudeerstageplek voor Marketing & Communicatie in Halsteren (gemeente Bergen op Zoom)(met vervoer per electrische scooter vanaf station Bergen op Zoom

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Halsteren, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dynamische stageplek

Heb jij oog voor duurzaamheid en ben jij op zoek naar een actieve meewerkstage waar je in een dynamische omgeving aan de slag gaat met online-/offline marketing, content en social media, dan is een stage bij Eco-Point echt iets voor jou.

Over ons

Eco-Point ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1991 ecologische reinigingsoplossingen. Onze producten bevatten natuurlijke grondstoffen, zijn biologisch afbreekbaar, gevarensymboolvrij en onschadelijk voor mens en milieu. By nature , for life is onze boodschap. Helder en duidelijk. In alles wat we doen staan kwaliteit en veiligheid voor mens, milieu en materiaal voorop. Zo maken we reinigingswerkzaamheden aangenamer en dragen we bij aan een schonere wereld. Wij zijn al 30 jaar de pionier in de groene revolutie.

Bij Eco-Point werken ruim 30 betrokken en intrinsiek gemotiveerde mensen die dagelijks in de weer zijn om de reinigings- en hygiëne wereld een beetje schoner en veiliger te maken.

Werkzaamheden

Dit ga je leren

Ons Marketing & Communicatie team heeft behoefte aan een stagiaire die met een energieke instelling en frisse blik een bijdrage levert aan de verdere uitbouw van onze on-& offline positionering. Je geeft richting aan de wijze waarop wij ons verhaal op een goede en innovatieve manier overbrengen en hoe we onze marketingorganisatie en aanpak naar een hoger plan kunnen tillen. Daarnaast is er ruimte om een eigen opdracht op te pakken. Dit kan zowel gericht zijn op de interne processen (procesoptimalisatie) als meer extern richting de markering en/of sales.

Zo ziet je dag eruit

Gewenste profiel

De sleutelwoorden voor deze stage zijn:

Wat bieden wij

Wij bieden

null Een inspirerende stageplaats binnen een leuk team collega's, waar in een prettige en open sfeer wordt samengewerkt. Je ontvangt van ons een uitstekende stagevergoeding en Eco-Point is door de stichting ELBHO geaccrediteerd als stagebedrijf voor HBO en WO studenten. Tevens bieden wij vervoer van Bergen op Zoom (station) naar Halsteren in de vorm van een electrische scooter

Interesse

Stuur je motivatie met CV naar Marianne Harnisch: humanresources@eco-point.com

Ecopoint

Eco-Point ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1991 ecologische reinigingsoplossingen. Onze producten bevatten natuurlijke grondstoffen, zijn biologisch afbreekbaar, gevarensymbool vrij en onschadelijk voor mens en milieu. By nature, for life is onze boodschap. Helder en duidelijk. In alles wat we doen staan kwaliteit en veiligheid voor mens, milieu en materiaal voorop. Zo maken we reinigingswerkzaamheden aangenamer en dragen we bij aan een schonere wereld. Wij zijn al 30 jaar de pionier in de groene revolutie.

Bij Eco-Point werken ruim 30 betrokken en intrinsiek gemotiveerde mensen die dagelijks in de weer zijn om de reinigings- en hygiëne wereld een beetje schoner en veiliger te maken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023