Nu solliciteren

Online Marketing stage Tommy Teleshopping

Functie Stage Online Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Breda, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een stage op het gebied van (online) Marketing. En kom jij het beste tot je recht in een omgeving waar ruimte is voor groei, initiatief en een hoge mate van vrijheid en verantwoordelijkheid? Wij hebben diverse uitdagende stageplekken beschikbaar voor ons Online Marketing team.

dit bedrijf is een multinationale, dynamische organisatie die zich bezighoudt met het ontwikkelen en verkopen van consumentenproducten in diverse categorieën via retailers, televisie, telefoon, webshops en online marketplaces. Denk daarbij aan bekende merken zoals Tommy Teleshopping, Felman, DR-HO’S, NutriBullet, Toppers van TV, HEBEskin, Molino en BluMill.

Voor onze diverse business units zijn wij op zoek naar stagiairs. Je krijgt een actieve rol in het bedenken van marketing strategieën (zowel online als offline), het stroomlijnen van in- en externe processen, het op orde houden van verkoopinformatie en -tools én het uitvoeren van allerhande projecten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Lijkt het je leuk om in een dynamische omgeving te werken en kan je goed omgaan met verantwoordelijkheid, stuur dan je motivatiebrief en CV naar marketing@omnichannelgroup.com. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Omni Channel Group

Omni Channel Group is een multinationale, dynamische organisatie die zich bezighoudt met het ontwikkelen en verkopen van consumentenproducten in diverse categorieën via retailers, televisie, telefoon en online marketplaces. Denk daarbij aan bekende merken zoals Tommy Teleshopping, NutriBullet, Felman, DR-HO’S, Toppers van TV, HEBEskin, Molino en BluMill.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023