Nu solliciteren

Operationele stage bij Oma's Soep!

Functie Operationeel stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Oma’s Soep is een snelgroeiende sociale onderneming met als doel: eenzaamheid onder ouderen tegen gaan. Dit doen we door met de opbrengsten van onze verkochte producten, jong en oud samen te brengen door gezellige kookdagen en bezoekjes aan huis te organiseren. Tenslotte organiseren we ook regelmatig grote PR stunts en evenementen om onze boodschap verder te verspreiden.

Wat je van ons mag verwachten

Werkzaamheden

De Kookdagen en Soep aan Huis dagen voor de ouderen, financiert Oma’s Soep door op grote schaal soepen te verkopen. De soepen maken wij op basis van oma’s receptuur in een professionele productiekeuken. Oma’s Soep verkoopt haar soepen in de foodservice aan bedrijven, horeca, ziekenhuizen, etc. en in de retail aan supermarkten. Zo liggen onze producten inmiddels al in de schappen van Albert Heijn, Spar, Picnic en flits bezorgers. 

De orders die wij wekelijks binnen krijgen vanuit de foodservice en retail, moeten worden verzameld en ingepland zodat elke klant de gewenste order krijgt. Hiervoor zoeken wij een enthousiaste en gestructureerde Operationeel Stagiaire, die ons kan ondersteunen in het efficiënter maken van de activiteiten binnen supply chain.

Gewenste profiel

Je zit vol met positieve energie, bent creatief, gaat zelfstandig te werk en denkt altijd in oplossingen. Je wordt enthousiast van het implementeren van nieuwe systemen binnen de supply chain en gaat gestructureerd te werk. Daarnaast vind je het leuk om contact te hebben met externe stakeholders en ben je sociaal betrokken bij het bedrijf. Het komt verder goed van pas als je je rijbewijs hebt en bereid bent minimaal 5 maanden stage te lopen (iets meer of minder is in overleg ook mogelijk).

Wat bieden wij

Jij wordt mede-verantwoordelijk voor de voorraadbeheer van van de soepen, en alle materialen die nodig zijn om de soep uit te leveren aan de klant. Je denkt actief mee over hoe Oma’s Soep de supply chain kan optimaliseren en durft nieuwe ideeën op tafel te gooien. Om het raakvlak met de ouderen en het sociale concept te optimaliseren, zal je ook eens in de maand meegaan en plezier maken op een Kookdag of Soep aan Huis dag.

Jouw omgeving? 

Een omgeving waarin jij de vrijheid krijgt jezelf razendsnel te ontwikkelen en je samen met het team mag werken aan de automatisering van Oma's Soep. Je krijgt een kijkje in de keuken van een van de snelst groeiende sociale startups, leert over de opkomende duurzame voedselindustrie en komt in contact met grote bedrijven die Oma’s Soep willen afnemen of laten groeien. 

Praktische informatie 

We zijn op zoek naar een stagiaire die per september voor 5/6 maanden onderdeel van ons team wordt. Het gaat om een stage van 4-5 dagen per week. De stage zal plaatsvinden op ons kantoor op de Contactweg 62 te Amsterdam. 

Aanmelden 

Voel jij dat je enthousiast wordt van Oma’s Soep en wil jij stage lopen bij ons vanaf september? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar sophie@omassoep.nl

Oma's Soep

Oma’s Soep is een snelgroeiende sociale onderneming, met als doel om jongeren en ouderen samen te brengen. Dit doen we door gezellige kookdagen te organiseren, waar we volgens Oma’s recepten samen heerlijke soepen maken. Onze jonge vrijwilligers zorgen ervoor dat elke kookdag een feestje wordt. Zo willen we door middel van gezelligheid en plezier ouderen plezier geven en eenzaamheid verminderen.

Om deze kookdagen te financieren, verkopen we de overgebleven soep van kookdagen en extra geproduceerde soep. We verkopen onze soepen aan cafe’s, bedrijven, evenementen, cateraars en retail. Sinds november liggen we ook in de schappen van Albert Heijn, Spar, Marqt en Picnic.

Onze droom is om door heel Nederland jong en oud samen te kunnen brengen, en om dit te realiseren moeten we landelijk meer soep gaan verkopen. Hiervoor zoeken wij een enthousiaste Sales stagiair, die samen met het fulltime team Oma’s Soep tot een nog groter succes gaat maken!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023