Nu solliciteren

Marketing-meewerkstage bij innovatief robotics bedrijf in Rotterdam!

Functie Marketing-meewerkstage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf optimaliseert en robotiseert administratieve bedrijfsvoerings-processen. En dat pakken we net iets anders aan dan onze concurrenten. Graag vertellen we je in een gesprek hoe.

Bij dit bedrijf voer je zelfstandig operationele marketingactiviteiten uit. Bovendien krijg je de ruimte om mee te denken en jouw visie op onze business te geven.

Werkzaamheden

Marktonderzoek

Het in kaart brengen van de meest voorkomende bottlenecks en repeterende cognitieve handelingen in de administratieve processen van onze bestaande én potentiële klanten. Dan doelen we op bedrijven in de logistieke sector: freight forwarders. Daarbij dien je tevens de costs en benefits inzichtelijk te maken. Zodat duidelijk is wat de klantwaarde van onze oplossing per type bottleneck is. De (tussentijdse) resultaten van je onderzoek gebruik je bij je marketing werkzaamheden in de operatie.

Social media campagnes

Acquisitiekanalen managen

Wij maken veel gebruik van LinkedIn voor het werven van nieuwe klanten. Dagelijks voeren wij via dat aquisitiekanaal gesprekken met potentiële klanten. Jij gaat het gesprek aan en tracht te achterhalen wat de interesse en behoefte zijn.

Content/ social strategie

Wij beheren onze eigen social kanalen en zijn voornamelijk actief met LinkedIn en onze website. Dit doen wij nu samen met een bureau dat het lead generation programma en onze nieuwe website aan het ontwikkelen is. Voor dit bedrijf zul jij na een korte inwerkperiode het aanspreekpunt voor dat internetmarketingbureau worden.  Samen met jou bepalen wij de content strategie. Jij maakt op basis daarvan een planning en schrijft opzetjes voor posts, nieuwsbrieven en zoekt uit welke #hashtags interessant zijn & leert onze tools van binnen en buiten.

Gewenste profiel

Vind jij het leuk om het verschil uit te kunnen maken in ons jonge innovatieve bedrijf? Ben jij doortastend, creatief en pragmatisch? Dan willen we graag met je in gesprek!

Twiki Solutions

Wij worden gedreven door simpele oplossingen die grote verschillen maken. Daarvoor maken we gebruik van onze consultancy ervaring die we de afgelopen 20 hebben opgebouwd in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. De innovatieve technologie die we hierbij toepassen is Robotic Process Automation.  Ons kantoor ligt aan de Veerhaven in het gewilde Scheepvaartkwartier. Een supervette plek aan de Maas in hartje Rotterdam!

Vind jij het leuk om het verschil uit te kunnen maken in ons jonge innovatieve bedrijf? Ben jij doortastend, creatief en pragmatisch? Dan willen we graag met je in gesprek!

Geïnteresseerd? Dan wil je dit vast ook weten:

Stageduur                   : 4-6 maanden (startdatum in overleg).

Uren per week         : 32 uur tot 40 uur.

Stagevergoeding     : € 400 per maand
Locatie                           : Westplein 12, 3016 BM Rotterdam

Twiki Solutions

Twiki Solutions is leuke dynamische start up met een kantoor op een geweldige plek in hartje Rotterdam.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023