Nu solliciteren

Financiële stageplek bij een tof bedrijf in Rotterdam Centrum

Functie Meewerkstage finance & control / accounting
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 16 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek jij in het kader van je opleiding een financiële stage bij een leuk bedrijf, waar je veel praktijkervaring kunt opdoen en misschien wel kunt blijven werken na je stage? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zoeken een stagiair die wil meewerken op onze financiële administratie en daarnaast wil meehelpen bij het inrichten van onze nieuwe financiële software. 

Ervaring op het gebied van financiële administratie heeft de voorkeur, maar is niet noodzakelijk. Het is vooral belangrijk dat je nauwkeurig werkt. Je kijkt kritisch naar de interne processen en bent altijd bezig om zaken sneller, beter en slimmer te doen en bent pas tevreden als alles up to date en kloppend is.

Jij past perfect in ons team als je naast administratieve ook de nodige sociale skills en de ‘Rotterdamse mentaliteit’ bezit. Als vanzelfsprekend ben je ambitieus, want binnen dit bedrijf stimuleren we ontwikkeling en groei en staan we nooit stil.

Werkzaamheden

Als finance stagiair ben jij verantwoordelijk voor het beheren van de finance-mailbox. Ook ga jij je bezighouden met debiteuren- en crediteurenbeheer, het controleren en (in)boeken van (pro forma) facturen en het verwerken van bonnetjes in Muis. Daarnaast bied je ondersteuning bij de implementatie van Odoo, ons nieuwe softwarepakket.

Natuurlijk hoef je het niet alleen te doen en kan je terugvallen op de support van onze Senior Financial Administrator voor de nodige begeleiding en handvatten om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Collegialiteit is jouw tweede natuur, dus als het nodig is ben jij niet te beroerd om even bij te springen bij onze collega’s van de orderadministratie.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

BigBrands B.V.

BigBrands is de kwalitatieve projectinrichter. Alle losse elementen in uw interieur verzorgen wij met veel zorg en aandacht. Dit heeft geresulteerd in prachtige interieurprojecten zoals Restaurant Rijks, Schiphol The Base, URBY en CitizenM. BigBrands is een onafhankelijke inrichter met geen eigen merken. Geen eigen merken, maar alleen het belang om uw project op uw manier vorm te geven en hier optimaal in te ondersteunen.

De visie van BigBrands is dat we de wereld mooier maken en plaatsen creëren waar mensen geluk kunnen delen. Dit kan op werk, in een restaurant of tijdens het verblijf in een hotel. Door de verschillende segmenten waarin BigBrands opereert kunnen wij u optimaal tot dienst zijn en de kennis met u delen om ook uw project tot een succes te maken in de realisatie en onderhoud.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023