Nu solliciteren

Toffe marketing stageplek bij dit bedrijf in Nijmegen!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nijmegen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Een reëele stagevergoeding
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op zoek naar het leukste stagebedrijf van Nijmegen? You found us!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Zie jij jezelf bij ons stage lopen? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar tim@barcompany.nl

Bedrijfspresentatie

Bar Company

Het hart van Bar Company bestaat uit een team van zestig enthousiastelingen met een passie voor smaak en het werken op evenementen. Onze bartenders, barista’s, cocktailshakers en smoothieboys zijn ervaren en getraind in gastheerschap. Ze reizen meer dan duizend keer per jaar af naar locaties door het hele land om te werken op de leukste feesten en evenementen.
Op ons kantoor in Nijmegen zit een team van zes medewerkers klaar om onze klanten te adviseren en te bedienen. Gemiste oproepen worden binnen tien minuten teruggebeld en aangevraagde offertes binnen 24 uur verstuurd. Tenzij we aan het tafeltennissen zijn. Dan duurt het een kwartiertje langer.

Het assortiment

Ons assortiment bestaat uit zeven verschillende concepten en een loods vol met de mooiste bars en producten. Door deze diversiteit kunnen wij onze opdrachtgevers altijd voorzien van het concept dat exact aansluit bij hun wensen of doelstelling.

Ondanks dat ons assortiment breed is, zijn wij in ieder concept gespecialiseerd alsof het ons enige concept is. Dit komt doordat onze medewerkers allemaal hun eigen vakgebied hebben. Een gecertificeerde barista kan niet met flessen drank gooien zoals een cocktailshaker dat kan, en andersom.

De markt

Wij richten onze diensten op markt van zakelijke evenementen. Deze markt is groot en varieert van beurzen en congressen tot personeelsfeesten en bedrijfsevenementen. Ondanks dat onze klanten daardoor lastig in een markt te vangen zijn, hebben zij dezelfde wens; gasten moeten hun evenement onthouden. En laat dat nou precies ons doel zijn!
Kennis maken?

Wil je kennis maken met Bar Company? Stuur ons dan een mailtje of bel ons en wij vertellen je graag alles wat je wilt weten.
Tel. 088 2035100

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023