Nu solliciteren

PHP Development stage bij snelgroeiend databedrijf

Functie PHP developer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Haarlem, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Binnen ons snelgroeiende bedrijf zijn we op zoek naar een stagiair PHP developer die ons kan helpen bij het verder uitbouwen en verbeteren van ons product. Dagelijks maken meer dan 80 retailers en fabrikanten in onder andere Nederland, België en Duitsland gebruik van onze prijs-, promo- en e-commerce data. Wil jij werken in een informele omgeving met gedreven en slimme collega's? Reageer nu!

dit bedrijf is op zoek naar gedreven informatica studenten die niet bang zijn om zich ergens in vast te bijten en in het diepe te springen. Wij zien jou als een volwaardig onderdeel van ons team en draait mee in onze tweewekelijkse development sprints, wat betekent dat je enorm veel kunt leren. Bij ons geen fictieve opdrachten waar nooit iets mee gedaan gaat worden, maar dingen bouwen die ook daadwerkelijk live gaan en door ons (of onze klanten) gebruikt worden.

Dus, wil jij veel verantwoordelijkheid en een steile leercurve binnen een jong en groeiend bedrijf? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! Met 12 slimme en ambitieuze collega's gaan wij dagelijks tot het uiterste voor klanten als Action, Picnic en vele anderen. Met onze in-house ontwikkelde crawlers monitoren wij dagelijks 100+ retailers in 10 landen, oftewel miljoenen datapunten. Deze data wordt beschikbaar gemaakt in onze dashboards door onze klanten gebruikt om onder andere hun prijs- en promobeleid te bepalen.

Wij ontwikkelen voornamelijk in PHP, daarnaast kun je te maken krijgen met onder andere MySQL, Javascript, Vue.js, API's. Bouw jij de nieuwste crawler? Ontwikkel je slimme tooling voor ons team? Of een nieuwe feature in ons klanten dashboard? Alles is mogelijk en in overleg zetten we de juiste stappen om je zoveel mogelijk te laten leren.

Wat we bieden

Meer weten? Neem dan contact met ons op en kom kennismaken. Tot snel!

Superscanner BV

Superscanner verzamelt geautomatiseerd op dagelijkse basis prijs-, promotie en productinformatie van meer dan 5.000.000 producten op 100+ retailer websites in 7 landen. Wij maken deze data voor onze klanten beschikbaar in gebruiksvriendelijke dashboards en maatwerk analyses & inzichten. Tevreden klanten zijn onder andere Picnic, Action en vele andere retailers en fabrikanten. Voor hen gaan wij dagelijks tot het uiterste om met behulp van de nieuwste technologie, data en insights hun werk gemakkelijker te maken.

Superscanner is gestart in 2016 met het doel om de wereld van consumentengoederen (FMCG) transparanter en meer datagedreven te maken. Inzicht creëren voor onze klanten met data is hetgeen waar wij blij van worden ❤️.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023