Nu solliciteren

Uitdagende Online Marketing Stage in Uitgeest (meewerk & afstudeer)

Functie Online Marketing Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Uitgeest, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

In 2021 zijn we met een razend tempo gegroeid vanwege de opmars van de digitale wereld. Nu hebben wij frisse koppen nodig om samen de juiste opties aan te pakken binnen de bestaande groeimogelijkheden. Onze eigen ambities liggen enorm hoog, wij zijn daarom op zoek naar iemand die deze ambities met ons deelt.

Met ons jong en gedreven team willen wij ons huidige marktaandeel uitbreiden en binden. Bij ons kom je te werken in een informele werksfeer waar er altijd ruimte is voor een gezellig onderonsje. Daarnaast wordt er dagelijks hard gewerkt om een gigant te worden in de digitale wereld.

We zijn ervan overtuigd dat er binnen ons bedrijf genoeg kansen zijn om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk gebied. Vanwege de recente gebeurtenissen is de vraag naar online winkelen enorm toegenomen. Bij … hebben wij hier van kunnen profiteren, alleen zijn er altijd nieuwe mogelijkheden om de webshop te optimaliseren.

Nieuwe medewerkers die bij ons komen werken krijgen de begeleiding van experts binnen deze branche. Hierdoor ben je meteen op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de bouwbranche.

Werkzaamheden

Bij ons zal je elke dag actief meewerken om … te laten groeien met behulp van online marketing. Hieronder vallen meerdere werkzaamheden die in een normale werkweek worden aangepakt. Zo zal je betrokken zijn bij onze e-mailmarketing, sociale media kanalen, SEO en CRO activiteiten. Binnen deze activiteiten zal je binnen ons nog jonge team veel ruimte hebben voor eigen ideeën. Wees daarom ook niet bang om met creatieve inbreng te komen, want ‘niet geschoten is altijd mis’.

Bij … willen wij vooral op lange termijn kijken wat er te behalen valt binnen de markt. Wij willen alleen niet de Nederlandse markt veroveren, maar ook de Belgische, Duitse, Franse etc. Ben jij hier klaar voor? Solliciteer dan direct!

Dit vind je leuk om te doen als online marketing stagiair:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Sluit je aan en groei even hard met ons mee!

Steigerdeals B.V.

Steigerdeals wil de digitale markt gaan bestormen, hierbij zijn wij op zoek naar nieuwe en enthousiaste gezichten! Met ons jong en gedreven team willen wij ons huidige marktaandeel uitbreiden en binden. Bij ons kom je te werken in een informele werksfeer waar er altijd ruimte is voor een gezellig onderonsje. Daarnaast wordt er dagelijks hard gewerkt om een gigant te worden in de digitale wereld.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023