Nu solliciteren

Social media/online marketing stage beschikbaar bij dit bedrijf!

Functie Social media/online marketing stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Maasland, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Vergoeding is op basis van het gewerkte aantal uren.
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Stagiaires opgelet! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) die ons team komt versterken. Heb jij een grote passie voor social media en ken jij de laatste social media (online) marketingtrends? Ben jij nog op zoek naar een stageplaats ? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Als stagiair(e) Social Media draai je mee in ons marketing team en houd je je onder andere bezig met het ontwikkelen, onderhouden en uitbouwen van onze social media kanalen. Je helpt mee met het  creëren van relevante, interessante content voor deze kanalen, marketingcampagnes en andere toepassingen, zoals onze website en brochure.

Denk jij het kampeergevoel te kunnen overbrengen naar onze volgers?

Even voorstellen:

Wij zijn dit bedrijf! Wij zijn distributeur van accessoires voor caravans, campers, vouwwagens, tenten en aanhangers en leveren aan kampeerwinkels en groothandels wereldwijd. Met ons gerichte assortiment op kampeercomfort en specialisatie in elektra voor kampeervoertuigen, voorzien we in een zorgeloze kampeervakantie. Ons streven is om iedereen die hiervoor open staat happy campers te maken! Bekijk onze Facebook of Instagram pagina om het happycampers gevoel te ontdekken!

Tijdens deze stage draai je volledig mee met het marketingteam bestaande uit een marketeer, grafische specialisten en de marketingmanager. We begrijpen hoe waardevol het voor jou kan zijn om een stageplek te vinden waar jij je goed kan ontwikkelen en om die reden zullen we je constant begeleiden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Spreekt deze stage jou aan en ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan snel door je cv + motivatiebrief te sturen naar abdumunie@haba.nl.

HABA

Wij zijn HABA! Al meer dan 40 jaar leveren we producten aan (internationale) dealers en groothandels in de recreatiebranche. HABA maakt als distributeur van accessoires voor caravan, camping, boot & aanhanger van iedereen die daarvoor openstaat een ‘Happy camper’. Zorgeloze en gelukkige consumenten die hun vrije tijd graag besteden in de buitenlucht.

HABA is een familiebedrijf en telt +/- 50 werknemers op de locatie in Maasland. Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich ieder jaar verder ontwikkelt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023