Nu solliciteren

Sales en Marketing Stagiair gezocht bij dit bedrijf in Rotterdam!

Functie Sales en Marketing Stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Salaris opmerking exclusief €100,- bonus per gemaakte bemiddeling
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij alles te weten komen over recruitment bij een jong en ambitieus recruitmentbureau? Wij zijn per direct op zoek naar een stagiaire met passie voor marketing en sales.

Over Ons

Wij zijn een jong en ambitieus recruitmentbureau dat is opgericht in 2020. Wij plaatsen interim-professionals bij aanbesteding plichtige overheden en corporate Nederland. Dat kunnen controllers zijn, beleid schrijvers, projectmanagers tot aan softwareontwikkelaars. Geen functie is ons te gek.

Als recruiters zoeken we constant naar de ideale balans. Resultaatgericht en toch persoonlijk. Transparante, eerlijke afspraken voor álle partijen. Meters maken en toch secuur blijven. Juist deze balans onderscheidt ons van de rest van de competitie. Dit bedrijf bewijst dat het kan.

Bij dit bedrijf hechten we veel waarde aan resultaatgericht werken, gezelligheid en ondernemerschap. We delen deze waarden net zoals onze kantoorvloer met twee collega recruitmentbureaus: Spotops en Teelor. Samen veroveren we iedere dag weer een stukje van de recruitmentmarkt, ieder vanuit haar eigen expertise.

Waarom kies jij voor Ons!

Kortom, we gaan je klaar stomen voor een carrière binnen het recruitment en kijken uit naar jouw input over het vergroten van onze online aanwezigheid.

Wij hebben de volgende werkzaamheden voor ogen

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Overige informatie

TenMonks

TenMonks Recruitment

Zonder gedoe freelance aan de slag bij overheid of corporate Nederland

TenMonks plaatst interim-professionals bij aanbestedingsplichtige overheden en corporate Nederland. Dat kunnen controllers zijn, beleidschrijvers, projectmanagers tot aan softwareontwikkelaars. Geen functie is ons te gek.

Als recruiters zoeken we constant naar de ideale balans. Resultaatgericht en toch persoonlijk. Transparante, eerlijke afspraken voor álle partijen. Meters maken en toch secuur blijven. Juist deze balans onderscheidt ons van de rest van de competitie. TenMonks bewijst dat het kan.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023