Nu solliciteren

MBO/HBO Meeloop stagiair(e) Logistiek bij dit bedrijf in Zoetermeer!

Functie Meeloop stagiair(e) logistiek / supply chain / voorraad management
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Zoetermeer, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni 2023
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij onze nieuwe logistieke tijger die onze voorraad als eigen kinderen in de gaten houdt, en snorkel jij nog naar Australië om een pakketje op tijd te leveren? Lees dan verder.

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken in de afdeling logistiek en zal je direct schakelen met de logistiek leidinggevende van het bedrijf. Je krijgt ruimte om je bezig te houden met inkomende goederen (inclusief inspecties), de logistieke lijn met China, de opslag, het aanvullen van fulfilment centra in binnen- en buitenland en directe zendingen naar de klant. Kortom je maakt de hele Supply Chain van dichtbij mee.

Jouw dagen zijn super divers tijdens deze stage. De hierboven genoemde taken lopen door elkaar, daarom ben jij stressbestendig en kan je het overzicht bewaken (we hangen het whiteboard alvast voor je op).

Krijg jij energie van een uitdaging? Word je blij om zelfstandig je taak uit te voeren? Blijf dan doorlezen.

Over ons bedrijf – dit bedrijf

Wij zijn internationaal actief op online platformen: o.a. …m en Amazon. Als jong, ambitieus en sterk groeiend team vinden wij goede begeleiding op niveau, een fijne leeromgeving en ruimte voor eigen inbreng erg belangrijk. Wat natuurlijk niet mag ontbreken, is een leuke werksfeer, én een vrijmibo!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Locatie
Onze opslag is in Zoetermeer, we zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Zoetermeer, Seghwaert zitten wij op 10 minuten loopafstand. Ook zijn wij voorzien van gratis parkeerplekken.

Groei jij mee?
Wij staan voor groei, moed en vernieuwing. 2,5 jaar oud en we zijn in de klim naar de top om via verschillend opgezette merken Europa te veroveren op E-commerce gebied. Hierbij hoort een winnaarsmentaliteit en een team dat elkaar verder helpt. Feedback geven aan elkaar en groeien van deze interactie is hetgeen waar wij voor staan, voor elkaar, door elkaar.

Avanta Group

Avanta Group B.V.

Wij staan voor groei, moed en vernieuwing. 2,5 jaar oud en we zijn in de klim naar de top om via verschillend opgezette merken europa te veroveren op E-commerce gebied. Hierbij hoort een winnaarsmentaliteit en een team dat elkaar verder helpt. Feedback geven aan elkaar en groeien van deze interactie is hetgeen waar wij voor staan, voor elkaar, door elkaar.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-6-2023